Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au deschis prima afacere împreună. Despre ce este vorba

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au deschis prima afacere împreună. Despre ce este vorba

GALERIE FOTO (7) Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au deschis prima afacere împreună

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au deschis prima afacere împreună. La doar câteva luni de când s-au căsătorit, Cleopatra Stratan și soțul său și-au deschis prima afacere împreună. Cei doi au planuri mărețe pe viitor și sunt foarte fericiți împreună.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au deschis prima afacere împreună. Despre ce este vorba

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au deschis prima afacere împreună. Artiștii s-au căsătorit în luna august, iar acum și-au deschis prima afacere împreună. Cleopatra și Edward Sanda au avut o nuntă ca-n povești, iar artista a ales o rochie de mireasă simplă. Pasionați de muzică, cei doi își doresc să evolueze în industria muzicală și să ajungă cât mai sus. Cleopatra Stratan și soțul său își doresc să devină oameni de afaceri, apucându-se deja de propriul proiect din cariera lor. Cei doi vor să intre în lumea modei și să-și deschidă o afacere cu creații vestimentare.

Proaspăt căsătoriții au făcut anunțul în cadrul emisiunii lui Măruță, explicând că urmează să lanseze un nou proiect important pentru ei. “ Momentan nu vrem să oferim foarte multe detalii. Este primul nostru proiect din carieră, prima noastră afacere ca să fim mai exacţi, care o să ia naştere după Sărbători, cel mai probabil anul viitor. Noi am preconizat că vom lansa afacerea în primăvară dar sperăm tare mult ca lucrurile să decurgă bine și să se concretizeze mai rapid”, au declarat Cleopatra Stratan și soțul ei, în cadrul emisiunii.

Cleopatra Stratan a vorbit despre colecția de haine, care va ieși pe piață anul viitor. Artista speră ca articolele vestimentare să fie pe placul oamenilor. „De aceea vrem să pregătim publicul, să îi anunţăm de ceea ce vrem să facem. O să venim cu o colecţie proprie de haine.(….) Speram să se regăsească mulţi tineri şi nu doar.(…) E o colecţie pentru orice vârsta; ne dorim să se identifice, să le placă şi să vrea să poarte stilul nostru”, au declarat Cleopatra Stratan și soțul ei, în cadrul emisunii.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda refuză să meargă la facultate

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au declarat că nu vor să se înscrie la facultăți, cel puțin nu în viitorul apropiat. ”Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil în viitor o să ne facem și studii superioare. Dacă o să aleg să fac o facultate, o să aleg ceva care ar merge mână în mână cu muzica”, a precizat Edward Sanda în cadrul unei emisiuni la Antena Stars.

În urmă cu câteva luni, Cleopatra a vorbit despre același lucru, menționând că nu va merge la studii, preferând să se axeze pe cariera sa muzicală.Vedeta vrea să ajungă cât mai departe în industria muzicală. ”În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia, pe parcursul anilor, o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: