Redactia.ro
Home » Sport » Cluburile din Liga 2 sunt nemulțumite! Decizia care a pus pe jar fotbalul

Cluburile din Liga 2 sunt nemulțumite! Decizia care a pus pe jar fotbalul

Cluburile din Liga 2 sunt nemulțumite

Cluburile din Liga 2 sunt nemulțumite și vor să-și caute dreptatea în instanță. FRF a anunțat că Liga 2 se va relua, dar vor juca doar șase echipe, iar punctele vor fi înjumătățite.

Au fost prezentate trei scenarii pentru reluarea competiției. În final s-a stabilit că vor juca doar primele șase clasate în format de play-off. Nicio echipă nu va retrograda anul acesta în Liga 3. Noile reglementări i-au înfuriat pe unii conducători de cluburi. UTA amenință că își va căuta dreptatea în instanță.

„Nu ştiu cât de cinstit e acest principiu pentru că, până la urmă, noi jucăm aceste meciuri împotriva celor mai bune echipe din Liga 2, sunt adevărate finale. Suntem prejudiciaţi în mod evident, nu cu un punct-două, ci cu şase… Puncte pentru care s-au investit bani, muncă, energie, etc. E o situaţie foarte neplăcută şi pentru că, din punctul nostru de vedere, această soluţie la care s-a ajuns este una discriminatorie”, a declarat antrenorul Laszlo Balint.

Cluburile din Liga 2 sunt nemulțumite!

Cei de la UTA vor să-și caute dreptatea în instanță.

„Din ce am vorbit cu cei din conducere, se ia în calcul foarte în serios acţionarea în instanţă a acestei decizii pentru că prejudiciul este extrem de grav. Avocații au spus că se încalcă regulamentele. Nu vom sta cu mâinile în sâni”, a mai spus antrenorul.

Alte echipe spun că decizia luată de FRF este cea mai bună.

„Sunt foarte mulţumit pentru că s-a votat acest sistem. Practic nu ni s-au luat cele 3 puncte câştigate pe teren în meciul cu Snagovul. Singurele echipe care se consideră nedreptăţite sunt UTA, care şi-a înjumătăţit avansul de puncte pe care îl avea şi Turris Turnu Măgurele, care avea un meci mai puţin decât celelalte competitoare. Domnul Burleanu a spus că prin această soluţie a încercat ca dezavantajul să fie cât mai mic”, a spus președintele FC Argeș, Cristian Gentea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: