Redactia.ro
Home » Sport » Clujenii au încredere în Gabi Tamaș! “Îmi asum toate derapajele lui”

Clujenii au încredere în Gabi Tamaș! “Îmi asum toate derapajele lui”

Gabi Tamas, U Cluj, Liga 2

Fostul jucător al Astrei, Gabriel Tamaș a fost convins de preşedintele Daniel Stanciu şi de antrenorul Adi Falub să semneze cu Universitatea Cluj, grupare din Liga 2.

Antrenorul clujenilor, Adrian Falub a declarat că nu se teme de derapajele fundașului de 36 de ani.

”Din punct de vedere fotbalistic, Tamaș are încă multe lucruri de spus. Eu cred în Gabi Tamaș, ca și jucător. Din punct de vedere al vieții extrasportive nu pot să exclud lucrurile pe care le-a făcut Tamaș de-a lungul anilor. Le știe toată lumea și sunt de notorietate. Eu cred în jucătorul Tamaș și dacă Tamaș a venit la Cluj și are derapaje extrasportive eu sunt de acord să mi le asum și să fie responsabilitatea mea. Accept să fiu tras la răspundere, dacă Gabi Tamaș va avea alt gen de comportament. Dar sper că nu va avea. Eu cred în omul Tamaș și în jucătorul Tamaș”, a spus Falub.

Tamaș era liber de contract, după ce a refuzat să semneze o nouă înțelegere cu Astra Giurgiu. Fundașul a decis să meargă la clubul din Liga a 2-a, chiar dacă teoretic nu va mai intra în vederile selecționerului Mirel Rădoi pentru echipa națională.

Cum a fost prezentat Tamaș!

Jucătorul a fost prezentat oficial la echipă printr-un filmuleț postat pe pagina oficială. Președintele clujenilor a spus că așteaptă ca Tamaș să fie un adevărat lider. U Cluj a terminat sezonul din Liga 2 pe locul 14, la 10 puncte în spatele celor de la Rapid. După plecarea de la Astra Giurgiu, Gabi Tamaș a fost dorit și de Dinamo. S-au purtat și negocieri, dar până la urmă transferul nu s-a concretizat. Fundașul a ajuns la Astra Giurgiu în 2019, după ce a refuzat să mai joace la Hapoel Haifa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: