Redactia.ro
Home » Homepage » Coadă de 1 kilometru la înmormântarea activistului rus Aleksei Navalnîi: „Nu ți-a fost frică! Nu ne este frică!”

Coadă de 1 kilometru la înmormântarea activistului rus Aleksei Navalnîi: „Nu ți-a fost frică! Nu ne este frică!”

GALERIE FOTO (2) Aleksei Navalnîi a fost condus pe ultimul drum.

Într-un articol emoționant, se relatează despre ceremonia funerară a lui Aleksei Navalnîi, politicianul și activistul rus cunoscut pentru lupta sa împotriva corupției și opoziția față de regimul Putin. Evenimentul a adunat mii de susținători, inclusiv diplomați străini, în ciuda presiunilor autorităților de a descuraja participarea publicului. La sosirea mașinii cu trupul neînsuflețit, mulțimea a aplaudat și a scandat „Nu ți-a fost frică! Nu ne este frică!”, un moment puternic simbolic pentru curajul și rezistența disidentului.

Cauza exactă a decesului lui Aleksei Navalnîi

În ciuda condițiilor neelucidate ale decesului lui Navalnîi într-o închisoare din zona arctică, spiritul său de neclintit a fost omagiat printr-o scurtă slujbă religioasă în capitala rusă, urmată de înmormântarea la cimitirul Borisovskoe. Într-un gest profund personal și plin de semnificație, sicriul a fost coborât în groapă pe acordurile piesei „My Way” a lui Frank Sinatra, subliniind dorința lui Navalnîi de a-și trăi viața conform propriilor convingeri.

Imaginea sicriului deschis, înconjurat de flori și cu fața vizibilă, a fost distribuită de echipa sa, într-un gest de a împărtăși acest moment de adio cu cei care nu au putut fi prezenți. Prezența diplomaților americani și francezi, alături de mulțimea de susținători care au sfidat restricțiile, reflectă respectul și admirația internațională față de curajul și principiile lui Navalnîi.

Coadă de 1 kilometru la înmormântarea lui Aleksei Navalnîi.
Sursa foto – Presa străină | Coadă de 1 kilometru la înmormântarea lui Aleksei Navalnîi.

Oamenii speră la o Rusie liberă

La înmormântare, sloganuri precum „Călăii”, „Rusia va fi liberă” și „Nu războiului” au fost scandate, evidențiind spiritul de rezistență și speranța într-o Rusie liberă. Acest eveniment nu numai că a omagiat memoria unui luptător pentru dreptate, dar a și unit oamenii în dorința comună pentru libertate și democrație. În ciuda tuturor provocărilor, înmormântarea lui Navalnîi a fost un moment puternic de solidaritate, curaj și determinare în fața opresiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: