Redactia.ro
Home » Monden » Codin Maticiuc, tratat ca un rege! Cum a fost surprins

Codin Maticiuc, tratat ca un rege! Cum a fost surprins

Codin Maticiuc a fost surprins de paparazzi, sâmbătă seară, într-o ipostază care lasă loc de interpretat. Totul s-a întâmplat în timp ce acesta se îndrepta către un restaurant de fițe din Capitală.

Cum a fost surprins Codin Maticiuc

Codin Maticiuc se respectă în adevăratul sens al cuvântului. Papaparazzi l-au suprins așa cum nu l-am mai văzut până acum. S-a întâmplat în timp ce acesta se îndrepta către un restaurant de fițe din București, informează Spynews.

Ei bine, Codin Maticiuc a fost fotografiat, în timp ce se îndrepta către locația rescpectivă, pe o ploaie torențială și fără să fie atins de vreo picătură de apă, deoarece îi ținea umbrela un parcangiu. Parcangiul i-a ținut umbrela lui Maticiuc de la mașină până la restaurant. Drept urmare, Codin nu avea nicio grijă față de ploaie, ba chiar vorbea și la telefon. Codin purta, de asemenea, o glugă pe cap și avea o ținută complet neagră. A stat ceva timp Codin Maticiuc în restaurant. De acolo a ieșit cu un teanc de hârtii, semn că a discutat cu cineva despre afaceri.

Tu, eu și-o umbrelă! Codin Maticiuc, tratat regește de un parcangiu! Cum a avut angajatul grijă de fostul ”crai de Dorobanți”! Imagini de senzație / PAPARAZZI

Sursa: Spynews

Codin Maticiuc nu crede în căsătorie

Codin Maticiuc are 40 și pare un bărbat împlinit. Alături de partenera sa de viață, Ana, are o fetiță pe nume Smaranda. Codin Maticiuc și Ana nu sunt încă căsătoriți, dar ei nu pun accent pe acest aspect și au o relație foarte frumoasă.

”Nu cred deloc în căsătorie. Nu numai ca nu contează dar aruncă o presiune negativă asupra relației. Vreau să mă trezesc în fiecare zi și sa simt că e opțiunea mea sa rămân în relația în care ma aflu. Nu am cerut-o în căsătorie. Și probabil nici ea nu ar accepta”, a declarat Codin Maticiuc, în urmă cu ceva timp, într-un interviu.

Deși are o fetiță, Codin Maticiuc a mărturisit, cândva, că i-ar plăcea să înfieze un copil. Mi-am dorit foarte mult copii, încă de când aveam 23 de ani. M-am imaginat deseori și cu o fată și cu un băiat. Este tot ce am visat. Ne dorim să și infiem”, a spus Codin Maticiuc pentru Ciao.ro.

De altfel, Codin Maticiuc se ocupă, în ultima vreme, de renovarea secției de Oncologie Pediatrică pe cont propriu, dar și din donații, a Spitalului Fundeni. Tot pentru Ciao.ro, Codina a dezvăluit că nu i-au sărit prietenii în ajutor pentru acest proiect, cât i-au sărit alți oameni, necunoscuți:”Extrem de puțini. Dar în schimb mi-au sărit în ajutor extrem de mulți necunoscuți (…) Îmi doresc să rămân la Fundeni, poate chiar secția de nefrologie pediatrică sa fie următorul proiect”a explicat Codin.

Ce decizie a luat Codin Maticiuc după incendiul de la ATI, Piatra Neamț

Tragedia de la Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț l-a uimit pe Codin Maticiuc. Drept urmare, el ținut să posteze un mesaj, în semn de promisiune că va continua să construiască spitale din bani privați, dar și că rețeaua electrică este refăcută pentru secția de Oncologie Pediatrică a Spitalului Piatra Neamț.

”Incendiul de la secția ATI a spitalului de la Piatra Neamț foarte probabil a survenit de la o supraîncălzire a instalației electrice. Toată renovarea de la Fundeni a început de la faptul ca mamele copiiilor mi s-au plâns că e prea cald în camere vara și că nu pot deschide nici măcar geamul pentru că neavând plase de țânțari copiii cu o imunitate scăzută riscă mult. Am pus pe loc plase și am vorbit cu un prieten să-mi doneze aere condiționate. Când am sunat la Fundeni să le montez, oamenii de acolo mi-au spus că nu au cum, că ar supraîncalzi rețeaua electrică și ar lua foc totul. Mi-au spus ca trebuie să refacem instalația electrică și asta costă cam 36.000. Când conducerea a aflat că vreau să fac asta, mi-au ridicat problema mai arzătoare a băilor. Aveau dreptate. Așa m-am apucat să refac totul. Voi continua cu #spitalepublicedinbaniprivati până când statul o va face în locul meu. Visul meu e să mă ocup și de animalele abandonate, dar nu pot cât timp spitalele, orfelinatele și azilele de bătrâni sunt cum sunt. Domnilor guvernanți, când credeți ca pot să mă ocup de visul meu?” este mesajul publicat de actorul pe contul său de Facebook, imediat după tragedia de la ATI, Piatra Neamț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: