Redactia.ro
Home » Știri » Compania aeriană Tarom are un nou director general

Compania aeriană Tarom are un nou director general

Compania aeriană Tarom are un nou director general

Compania aeriană Tarom are un nou director general. Consiliul de Administrație a desemnat în ședința de astăzi, 21 octombrie 2019, în funcția de director general provizoriu al companiei aeriene TAROM pe George Costin Barbu.

Compania aeriană Tarom are un nou director general

Astăzi a avut loc ședința întrunită de Consiliul de Administrație pentru numirea noului direct al companiei Tarom, asta după ce, pilotul Valentin Gvinda a refuzat ofrta de a deveni director Tarom. În cele din urmă, adminstrația a hotărât să îl desemneze în funcția de director general privizoriu al companiei pe George Costin Barbu.

Dl George Costin Barbu a ocupat funcţia de director general al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă începând cu anul 2015 până în prezent. Fiind absolvent al Facultăţii de Inginerie Aerospaţială, specializarea Inginerie şi Management Aeronautic”, a declarat reprezentanții companiei.

Valentin Gvinda a fost desemnat în urma cu o săptămână director general al Tarom, după demiterea scandaloasă a Mădălinei Mezei pentru că nu ar fi acceptat să rețină avioanele la sol în ziua votului de moțiune. Acesta a refuzat în cele din urmă, contractul de mandat.

Vă informez pe aceasta cale că, în urma unei scurte analize asupra stării generale a Tarom, am decis să nu semnez Contractul de Mandat, a transmis acesta.

Mădălina Mezei a fost demisă din funcția de director general al Companiei Tarom

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a demis-o pe Mezei deoarece, potrivit acesteia, nu ar fi fost de acord să rețină la sol cinci avioane care adcueau din teritoriul Bucureștiului mai mulți parlamentari în ziua moțiunii.

Cuc neagă această acuzație, iar fostul premier Viorica Dăncilă a intervenit și ea, care a trimis Corpul de Control la Tarom. De asemenea, DNA i-a chemat astăzi la audieri pe Mădălina Mezei și Răzvan Cuc.

Citeste si:Cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar fi fost bătut de polițiști ca să recunoască crimele

Loading...