Redactia.ro
Home » Știri » Compania Yvel lucrează la cea mai scumpă mască anti Covid-19 din lume. Care sunt costurile măștii și când va fi gata

Compania Yvel lucrează la cea mai scumpă mască anti Covid-19 din lume. Care sunt costurile măștii și când va fi gata

Compania Yvel lucrează la cea mai scumpă mască anti Covid-19 din lume. Care sunt costurile măștii și când va fi gata

Măștile colorate și cu diferite modele sunt în căutare, dar un om de afaceri chinez care locuiește în America atinge un cu totul alt nivel. Acesta a vrut cea mai scumpă mască din lume, care va avea un cost de 1.5 milioane de dolari.

O companie israeliană lucrează la cea mai scumpă mască din lume comandată de când s-a instalat pandemia de coronavirus.

Cea mai scumpă mască anti Covid-19 se produce în Israel

Brandul de bijuterii de lux Yvel din Israel, creează ceea ce spun ei a fi cea mai scumpă mască de față din lume împotriva virusului Covid-19. După ce va fi terminată, masca va fi însușită cu 3.600 de diamante albe și negre și echipată cu filtrele de top N99.

Proiectantul și proprietarul Yvel, Isaac Levy, spune că bărbatul care a solicitat masca a avut trei condiții.

„Prima condiție impusă de acesta a fost că ea trebuie să aibă un filtru N99 aprobat de FDA și de standardele europene, a doua condiție a fost aceea că va dori ca ea să fie livrată înainte de 31 decembrie anul acesta, iar a treia condiție, care e și cea mai ușoară de îndeplinit, a fost aceea ca masca să fie cea mai scumpă mască din lume”, a transmis bijutierul.

Compania a început deja să lucreze la cea mai scumpă mască din lume și speră că o vor livra către client mult mai devreme față de termenul limită impus de chinez.

Prețioasa mască ajunge la o valoare de peste un milion de dolari

Bijutierul spune că obiectul prețios va fi mai mult o bijuterie decât o mască destinată uzului. Valoarea ei de peste un milion de dolari este dată de aurul alb și diamantele din care este făcută.

„Personal, nu aş purta o astfel de mască. Nu poți cumpăra orice cu banii, dar dacă îţi pot cumpăra o mască foarte scumpă COVID-19, iar omul vrea să o poarte și să primească atenție, ar trebui să fie fericit cu asta”, spune Isaac Levy, designer şi deţinător al companiei.

Bijutierul este fericit că această mască le-a oferit de muncă tuturor angajaților companiei și că nu a fost nevoie să concedieze pe nimeni în perioada foarte grea cu care ne confruntăm cu toții.

Un alt bijutier al companiei spune că nu au mai lucrat niciodată la o asemenea comandă și că această creație este destul de dificilă și stresantă. Există totuși posibilitatea ca ea să nu poată să fie purtată din cauza greutății pe care o va avea după adăugarea celor 3.600 de diamante. Se așteaptă ca masca să cântărească jumătate de kilogram, o greutate care poate fi obositoare pentru a o folosi mai mult de 2 sau 3 minute.

 

 

.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: