Redactia.ro
Home » Știri » Concurenții de la Survivor sunt cazați într-un resort de lux! Imagini uluitoare postate de Jador

Concurenții de la Survivor sunt cazați într-un resort de lux! Imagini uluitoare postate de Jador

GALERIE FOTO (2)Concurenții de la Survivor sunt cazați într-un resort de lux! Imagini uluitoare postate de Jador

După eliminarea din competiția Survivor România, Jador a postat mai multe imagini filmate din Republica Dominicană, iar aceastea au arătat că toți concurenții au fost cazați la un resort de lux!

Concurenții de la Survivor sunt cazați într-un resort de lux

În timpul competiției, concurenții nu au avut acces la telefoanele mobile, însă după eliminare aceștia și le-au putut recupera. Așa s-a întâmplat și cu Jador, care imediat cum și-a primit telefonul înapoi a filmat un vlog pentru fanii lui.

Cântărețul a postat într-un vlog imaginile de când el și colegii lui au ajuns în Republica Domicană. Jador a documentat drumul din avion și și-a filmat colegii, întrebându-i dacă se simt pregătiți pentru competiție. Mai mult, artistul a și râs de aeroportul lor, spunând că are ”stuf”. Pe filmare s-a văzut și hotelul de cinci stele cu piscină și extrem de luxos la care au stat concurenții, înainte și după competiție.

”Ăștia au aeroport cu stuf. Aeroport cu stuf, uitați-vă și voi. Noi suntem norocoși în România. Și Bacăul e mai tare (..) Tăticule, ia uite unde sunt. Acum, că după aia o să stăm în coteț. Ia uite Culiță. Ce părere ai de unde stăm?”, a spus Jador, în timp ce își anunța, pe rând, colwgii că urmează să stea „în coteț”.

Concurenții de la Survivor sunt cazați într-un resort de lux! Imagini uluitoare postate de Jador

Artistul le-a arătat fanilor hotelul de cinci stele la care concurenții erau cazați în afara competiției, iar condițiile, după cum se vede și din fotografii, erau mai mult decât decente. El și-a continuat filmarea în momentul în care a părăsit competiția Survivor, iar aspectul lui se vede că a avut de suferit enorm. Acum, cu accidentare la menisc, un dinte rupt și o încercare de tunsoare, Jador se întoarce acasă din Republica Dominicană.

Câți bani a luat Jador de la Survivor România

Jador face tot mai multe dezvăluiri după ce a fost eliminat din competiția Survivor România, din motive medicale. Sunt zvonuri precum că Jador a fost cel mai bine plătit participant. Mai exact, cu 4.500 de euro pe săptămână.

După ce a fost eliminat, întrebat de fani câți bani a făcut pe parcursul competiției, Jador a avut un răspuns destul de sincer.

”Am luat bani. Nu stateam sa mor de foame degeaba. E la mintea cocosului”, a explicat Jador pe rețelele de socializare, în timpul unei sesiuni live.

Jador a fost eliminat din competiția Survivor România, după ce s-a accidentat la picior. Asemeni lui Cătălin Moroșanu, s-a ales cu menisculul rupt, în timp ce lua parte la probele de pe traseu. Artistul ar putea fi nevoit să facă operație dacă nu se recuperează prea devreme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: