Redactia.ro
Home » Știri » Concurenții de la Survivor sunt cazați într-un resort de lux! Imagini uluitoare postate de Jador

Concurenții de la Survivor sunt cazați într-un resort de lux! Imagini uluitoare postate de Jador

GALERIE FOTO (2) Concurenții de la Survivor sunt cazați într-un resort de lux! Imagini uluitoare postate de Jador

După eliminarea din competiția Survivor România, Jador a postat mai multe imagini filmate din Republica Dominicană, iar aceastea au arătat că toți concurenții au fost cazați la un resort de lux!

Concurenții de la Survivor sunt cazați într-un resort de lux

În timpul competiției, concurenții nu au avut acces la telefoanele mobile, însă după eliminare aceștia și le-au putut recupera. Așa s-a întâmplat și cu Jador, care imediat cum și-a primit telefonul înapoi a filmat un vlog pentru fanii lui.

Cântărețul a postat într-un vlog imaginile de când el și colegii lui au ajuns în Republica Domicană. Jador a documentat drumul din avion și și-a filmat colegii, întrebându-i dacă se simt pregătiți pentru competiție. Mai mult, artistul a și râs de aeroportul lor, spunând că are ”stuf”. Pe filmare s-a văzut și hotelul de cinci stele cu piscină și extrem de luxos la care au stat concurenții, înainte și după competiție.

”Ăștia au aeroport cu stuf. Aeroport cu stuf, uitați-vă și voi. Noi suntem norocoși în România. Și Bacăul e mai tare (..) Tăticule, ia uite unde sunt. Acum, că după aia o să stăm în coteț. Ia uite Culiță. Ce părere ai de unde stăm?”, a spus Jador, în timp ce își anunța, pe rând, colwgii că urmează să stea „în coteț”.

Concurenții de la Survivor sunt cazați într-un resort de lux! Imagini uluitoare postate de Jador

Artistul le-a arătat fanilor hotelul de cinci stele la care concurenții erau cazați în afara competiției, iar condițiile, după cum se vede și din fotografii, erau mai mult decât decente. El și-a continuat filmarea în momentul în care a părăsit competiția Survivor, iar aspectul lui se vede că a avut de suferit enorm. Acum, cu accidentare la menisc, un dinte rupt și o încercare de tunsoare, Jador se întoarce acasă din Republica Dominicană.

Câți bani a luat Jador de la Survivor România

Jador face tot mai multe dezvăluiri după ce a fost eliminat din competiția Survivor România, din motive medicale. Sunt zvonuri precum că Jador a fost cel mai bine plătit participant. Mai exact, cu 4.500 de euro pe săptămână.

După ce a fost eliminat, întrebat de fani câți bani a făcut pe parcursul competiției, Jador a avut un răspuns destul de sincer.

”Am luat bani. Nu stateam sa mor de foame degeaba. E la mintea cocosului”, a explicat Jador pe rețelele de socializare, în timpul unei sesiuni live.

Jador a fost eliminat din competiția Survivor România, după ce s-a accidentat la picior. Asemeni lui Cătălin Moroșanu, s-a ales cu menisculul rupt, în timp ce lua parte la probele de pe traseu. Artistul ar putea fi nevoit să facă operație dacă nu se recuperează prea devreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: