Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Concurs de scuipat semințe în Huși. Incredibil câtă lipsă de respect!

Concurs de scuipat semințe în Huși. Incredibil câtă lipsă de respect!

Concurs de scuipat semințe în Huși. Incredibil câtă lipsă de respect!

Concurs de scuipat semințe în Huși. Incredibil câtă lipsă de respect!

În ultima vreme s-a vorbit des despre întâmplările la care hușenii iau parte. De curând, două doamne au mers în parcul de lângă sediul poliției din Huși pentru a admira spațiile verzi. Se pare că orașul a fost amenajat de curând. Iar acesta a fost motiv de … spart seminte. Da, da! Ați citit bine. Cele două doamne au ieșit la admirat verdeața, schimbat impresii și … spart semințe. Bine, bine… nu ar fi nimic rău în asta, însă doamnele scuipau cojile la întâmplare, pe jos, în loc să le strângă pentru a le arunca la coș.

Trecătorii au rămas fără cuvinte când au văzut câtă lipsă de respect aveau cele două cucoane. Au stat câteva minute bune la discuții și schimbat de opinii. Una dintre femei era așezată pe bancă, în timp ce a doua stădea în picioare și gesticula. Cu semințele ținute strâns în pumn, ca nu cumva să scape vreuna pe jos, doamna de pe bancă mânca cu poftă.

Concurs de scuipat semințe în Huși. Incredibil câtă lipsă de respect!

Femeile nu au ținut cont că se aflau într-un spațiu public unde copiii merg să se joace, ci nu la ele acasă.

“Oare nu le e jenã, cã fac mizerie acolo, cã trebuie sã mãture cineva dupã ele? Cã trebuie sã fie un spatiu verde, curat, nu sã fie cocina lor? Cã vin copiii pe aici, sã se joace? Oare asa fac si le ele acasã?”, se mirau cei cei din jur.

Cineva s-a decis să le filmeze. Acela a fost momentul în care doamna de pe bancă s-a hotărât că… nu ar vrea să devină vedetă. Așa că, în loc să se oprească, femeia doar s-a întors puțin într-o parte, s-a făcut comodă și a continuat să spargă semințe. Să nu credeți cumva că la final s-a hotărât să strângă în urma lor. Nicidecum. Și-au aranjat ținutele, și-au luat sacoșele și au plecat în treaba lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini