Redactia.ro
Home » Stil de viață » Conopidă la cuptor. Înlocuiește cu succes carnea, dacă ești la cură de slăbire

Conopidă la cuptor. Înlocuiește cu succes carnea, dacă ești la cură de slăbire

Conopidă la cuptor

Conopida este unul dintre cele mai sănătoase ingrediente de la acest moment. Ea ne poate ajuta chiar să slăbim și este o sursă foarte bună de vitamine. Poate nu alegem mereu conopida treptat porția noastră zilnică de legume, însă, ar trebui să facem acest lucru mai des având în vedere câte beneficii are. Învață o rețetă delicioasă de conopidă!

Conopidă la cuptor. Este bună pentru slăbit

Totodată, un motiv pentru care poate evităm conopida este că o gătim greșit. Spre exemplu, dacă fierbem conopida prea mult, aceasta devine neapetisantă și este chiar moale și neatrăgătoare. Iată cum să gătești conopida ca să fie foarte delicioasă.

Rețetă conopidă la cuptor

Ingrediente: O conopidă; 400 g smântână; 250 g cașcaval; 2 ouă; Unt; Ceapă; Sare și piper după gust.

Începem această rețetă prin a curăța și a spălat conopida. După aceea, o tăiem cubulețe și punem un vas încăpător pe foc cu apă și sare. Când apa început să fiarbă punem și conopida și trebuie s-o lăsăm acolo pentru numai 10 minute.

În acest fel, evităm s-o gătim prea mult și să se înmoaie. Amestecăm cașcavalul, ouăle, smântâna și ceapa care trebuie tăiată cubulețe .Între timp, scoatem conopida de la fiert și o lăsăm la scurs. Preîncălzim și cuptorul la temperatura de 180 ° și punem conopida într-un vas ceramic pe care trebuie să-l ungem cu unt, ca aceasta să nu se lipească. Deasupra punem și amestecul făcut mai devreme cu smântână și o lăsăm la cuptor pentru 40 sau 45 de minute, până când conopida este rumenă și perfectă. Această rețetă se servește caldă!

Conopida este foarte bună pentru sănătatea noastră. Iată ce

„În ciuda culorii sale albe, conopida este o legumă foarte versatilă și bogată în vitamine. Este o sursă excelentă de vitamina C și o sursă bună de fibre și vitamina K. Este, de asemenea, bogată în fitochimicale și antioxidanți, doi compuși naturali care se consideră că joacă un rol în prevenirea bolilor cronice”, a explicat specialista în nutriție Heather Mangieri.

Un alt lucru pe care îl poți face pentru a slăbi miraculos, este să înlocuiești piureul de cartofi cu cel de conopidă, pentru că acesta chiar favorizează slăbitul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: