Redactia.ro
Home » Monden » Constantin Enceanu a explicat cum i-a afectat pandemia afacerea. Ce reguli a impus artistul clienților din localul său

Constantin Enceanu a explicat cum i-a afectat pandemia afacerea. Ce reguli a impus artistul clienților din localul său

Pe lângă cariera impresionantă pe care o are în muzică, Constantin Enceanu a ales să se implice și în propria afacere. Deține un restaurant în Oltenia, de care se ocupă cu mare drag. Pandemia i-a dat multe bătăi de cap, i-a adus pierderi, însă el continuă să să-și bucure clienții și să le ofere angajaților săi un loc de muncă. Are reguli stricte pe care le impune, toate în conformitate cu restricțiile și recomandările făcute de Guvern. 

Contantin Enceanu a devenit cunoscut în toată România datorită vocii sale deosebite, care aduce la viață orice petrecere. A ales să ducă mai departe muzica populară din Oltenia, locul său natal, iar publicul l-a îndrăgit mereu pentru energia pozitivă și zâmbetul pe care l-a afișat întotdeauna. Cei mai mulți dintre noi îl cunoaștem pe artist în postura de cântăreț sau invitat la diferite emisiuni de televiziune, dar puțini sunt cei care știu că acesta este și proprietarul unui local foarte apreciat din Filiași. 

Ce reguli trebuie să respecte angajații și clienții lui Constantin Enceanu

Dacă pe scenă și în fața spectatorilor săi este foarte glumeț, nu putem spune același lucru despre domnul Enceanu în calitate de patron. Alege să fie foarte strict, atât cu angajații, cât și cu clienții săi, iar contextul epidemiologic din țara noastră l-a determinat să fie și mai atent la acest aspect.

Pe măsură ce Guvernul a hotărât implementarea unor noi restricții și măsuri de protecție a populației, cântărețul de muzică populară a avut grijă să se conformeze întocmai. Astfel, angajații săi sunt vaccinați, iar clienții săi trebuie neapărat să prezinte certificatul verde atunci când vor să mănânce în localul său. Preparatele gustoase, precum și serviciul de calitate, i-au făcut afacerea să funcționeze chiar și în aceste momente foarte dificile pentru industria HoReCa, chiar dacă a avut și pierderi financiare.

„Și la mine se respectă regulile, întocmai, nu se intră decât cu certificatul verde, pentru că nu au cum să dovedească faptul că ar fi trecut prin boală. Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu, nu ai voie! La intrare, trebuie să prezinți certificatul verde. Toți angajații suntem vaccinați! A scăzut enorm numărul clienților, încasările au scăzut la jumătate, în numai o săptămână.”, a mărturisit artistul pentru playtech.ro.

Ce soluție a găsit artistul pentru angajații săi în timpul pandemiei

Chiar dacă este patron și își dorește să facă cât mai mult profit, Constantin Enceanu se gândește mereu la binele angajaților săi, față de care are o responsabilitate foarte mare. În timp ce ei fac tot posibilul ca clienții să fie mulțumiți, el încearcă să mențină afacerea pe linia de plutire. Pandemia a venit cu pierderi, cu restricții, dar el nu a luat niciodată în considerare să-și abandoneze oamenii.

Astfel, indiferent de circumstanțe, artistul caută soluții. Vrea ca angajații săi să-și primească mereu salariul, mai ales acum, în prag de iarnă. Este pozitiv și se va adapta oricărei situații, așa că putem spune că este un șef înnăscut și demn de apreciat.

„Nu pot da afară angajații, în prag de iarnă, mă tot gândesc la soluții. Tot timpul am funcționat, în pandemie, am servit la domiciliu, și acum tot cateringul funcționează, mergem cu sufertajul, ca pe vremuri. Facem tot ce ne stă în putință ca să depășim situația aceasta grea.”, a mai precizat cântărețul de muzică populară pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: