Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Constantin Enceanu: ”Am considerat că s-a rupt ceva din mine!”

Drama lui Constantin Enceanu: ”Am considerat că s-a rupt ceva din mine!”

Constantin Enceanu

Constantin Enceanu este unul dintre cei îndrăgiți cântăreți de muzică populară. Dar, deși are o carieră de succes, artistul a mărturisit că a avut parte și de momente neplăcute în viață.

Drama lui Constantin Enceanu

Cu toate că este unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți artiști din muzica populară, Constantin Enceanu a avut parte și de momente triste în viață. Unele și acum i-au lăsat o urmă adâncă în suflet. Cântărețul a dezvăluit că și-a pierdut mama de la o vârstă fragedă și că nu i-a fost ușor, informează spynews.

Constantin Enceanu a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că la vârsta de 49 de ani mama sa a murit, iar el avea 29 de ani atunci. Artistul consideră că Dumnezeu nu a fost corect cu el și cu mama lui.

„Atunci când mi-am pierdut mama și mi-am pierdut-o destul de tânăr, când aveam 29 de ani și ea 49, am considerat că s-a rupt ceva din mine. Dumnezeu nu a fost atât de drept cu mine și cu ea, pentru că era o femeie plină de viață. Eu o moștenesc pe mama mea”, a spus Constantin Enceanu la „Star Matinal”.

Mai mult, Constantin Enceanu a dezvăluit că mama lui și-a dorit să devină cântăreață, dar cum vremurile erau altfel, a renunțat la acest gând. În schimb, el îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru că a devenit cântăreț de muzică populară.

”Mama a vrut să devină cântăreață, dar la vremea aia când auzeau părinții despre asta nu-și doreau, ziceau că nu o să aibă familie. Uite că eu m-am făcut cântăreț și-i mulțumesc lui Dumnezeu”, a mai adăugat faimosul artist.

Cum și-a descoperit talentul Constatin Enceanu

În cadrul „Star Matinal”, Constantin Enceanu a mai spus că și-a descoperit talentul de a cânta. Mai exact, la vârsta de cinci ani, când mergea adesea la nunți cu părinții lui. Pe lângă muzică, artistul a precizat că iubește și teatrul, iar atunci când era copil a jucat în câteva piese de teatru.

„De mic am urcat pe scenă. În clasele 1-8 și mai departe, liceu și facultate, eram nelipsit de la activitățile artistice. Mi-a plăcut să cânt de mic. Aveam cinci ani și mergeam la nunți cu părinții mei și stăteam numai lângă lăutari. Cred că m-am născut cu dorința asta de a cânta. Eram implicat și la piesele de teatru și la montajele literare în vremea copilăriei”, a mai mărturisit Contantin Enceanu.

Cariera lui Constantin Enceanu nu a fost mereu presărată cu succes. A avut parte și de eșecuri care l-au determinat, la un moment dat să renunțe la a mai face muzică.

Am avut și dezamăgiri. Mi-aduc aminte, prin 1996 am fost la un festival și am fost aplaudat ca și concurent și scos la bis de lume de public. Am crezut până în ultima clipă că voi lua marele premiu. Nu a fost așa, am luat premiu de popularitate. O dezamgărire extraordinară. Am vrut să mă las de cântat în momentul acela. Am fost descurajat atunci”, a mai povestit Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară. Are 56 de ani și este căsătorit cu Angela Enceanu. Artistul are și o fiică cu aceasta, pe nume Cătălina Enceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: