Redactia.ro
Home » Știri » Draga Olteanu Matei şi drama ei neştiută. Ajunsese pe străzi, înainte de moarte

Draga Olteanu Matei şi drama ei neştiută. Ajunsese pe străzi, înainte de moarte

Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a suferit o dramă chiar înainte de trecere sa în nefiinţă. Chiar dacă a avut o carieră spectaculoasă şi a fost iubită de toţi românii, necazurile nu au ocolit-o pe marea artistă.

Draga Olteanu Matei, drama neaștiută înainte de moarte

Draga Olteanu Matei a avut o viață dramatică. Acest lucru nu s-a văzut niciodată pe scenă, ea fiind adorată de fani, dar în realitate vedeta se confrunta cu probleme reale. Ea nu a avut niciodată norocul de a fi proprietara unei case, chiar dacă a și cumpărat una. Astfel, în timpul regimului comunist, Draga Olteanu Matei a rămas pe drumuri, fiind izgonită din casa în care locuia cu chirie împreună cu soțul ei, medicul Ion Matei. După toate aceste evenimente, actrița voia să se mute la Piatra Neamț.

”De multă vreme am vrut să mă mut definitiv la Piatra Neamţ, dar am aşteptat să iasă şi soţul meu la pensie de la Cantacuzino. Am avut necazuri îngrozitoare cu locuinţa din Bucureşti… Stăteam într-o casă cu chirie pe care a demolat-o Ceauşescu şi, până ne-au dat alta, am stat la hotel nu ştiu câte luni. Ne-a costat o avere, toată leafa noastră mergea pe chiria la hotel. Ne-au dat apoi altă casă în care am stat cu chirie”, povestea actrița.

După aceea, Draga Olteanu Matei a încercat să mai cumpere o locuință, dar și de această dată a fost un eșec. Ea a fost păcălită de o prietenă, care era avocată, iar ulterior nu s-a ales cu nimic, ci doar cu banii dați și fără casă.

Acela a fost momentul în care Draga Olteanu Matei și soțul ei au decis să lase Bucureștiul definitiv.

„Nu aveam de gând să cumpărăm casa, dar în anul 1995 s-a dat Legea 112 şi lumea spunea că e bine să o cumpărăm. Ni s-a spus că o va lua altcineva şi ne va da afară din casă. Şi atunci am cumpărat-o cu vreo 21 de milioane de lei (la vremea respectivă – n.r.). Apoi ne-am pomenit cu un fost locatar, care pretindea că e casa lui. Am găsit o avocată, prietenă de familie, care a ştiut să ne escrocheze îngrozitor, a făcut un gest oribil şi asta a coincis şi cu ieşirea soţului meu la pensie. Atunci am hotărât să plecăm definitiv la Piatra Neamţ”, adăuga ea.

Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață, din cauza unor probleme de sănătate, la 87 de ani.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi. Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator… Din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl pierdem”, a declarat Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Sfântul Spiridon”, unde a fost internată artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: