Redactia.ro
Home » Știri » Rămas bun, Draga Olteanu Matei! Marea actriță va fi înmormântată la Cimitirul Eternitate din Piatra Neamț

Rămas bun, Draga Olteanu Matei! Marea actriță va fi înmormântată la Cimitirul Eternitate din Piatra Neamț

Rămas bun, Draga Olteanu Matei

Marea Doamnă a teatrului românesc a plecat dintre noi la vârsta de 87 de ani. Actrița s-a stins din viață pe patul din spital la Iași, și va fi înmormântată astăzi, la Cimitirul Eternitate din Piatra Neamț.  a inchis cortina teatrului romanesc si ne-a parasit pentru totdeauna.

Rămas bun, Draga Olteanu Matei! Marea actriță va fi înmormântată duminică, la Piatra Neamț

Draga Olteanu Matei, actrița îndrăgită de întreaga Românie, a închis cortina teatrului românesc și ne-a părasit pentru totdeauna. Aceasta  este condusă astăzi pe ultimul drum. Cortegiul funerara ajuns încă de dimineață pe Platoul Curții Domnești din Piatra Neamș, iar în urmă cu puțin timp a început oficierea serviciului religios. Cei care au îndrăgit-o, au avut ocazia să-și ia rămas bun de la cea care aduce zâmbetul pe buze tuturor celor care o întâlneau. Slujba de înmormântare a actriței a fost programată în intervalul 12.00-14.30, aceasta având loc cu onoriuri militare. Ulterior, cortegiul va pleca spre Cimitirul Eternitatea unde va avea loc slujba religioasă.

Cea de-a doua oprire va avea loc în fața Teatrului Tineretului, iar înhumarea are loc la ora 15.30. Îndrăgita actriță va fi înmormântată alături de soțul său, medicul Ion Matei, care s-a stins din viață în 2014 în urma unei boli crunte. De asemenea, slujba de înmormântare se va desfășura în condițiile impuse din cauz pandemiei de coronavirus, astfel, maxim 100 de persoane vor avea voie la funeriile organizate pentru Draga Olteanu Matei.

Draga Olteanu Matei va fi înmormântată duminică

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață în cursul nopții de marți spre miercuri, pe patul de spital la Secția de Terapie Intensivă din cadrul Clinicii de Gastroenterologie și Hematologie a Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Actrița fusese internată în urmă cu o săptămână, după ce a avut o hemoragie digestivă superioară. În cursul zilei de joi, sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței a fost depus la Cinema Mon Amour, acolo unde sute de persoane i-au adus un ultim omagiu.

Marea stea a teatrului și filmului românesc, Draga Olteanu Matei, a ajuns din nou pe scenă. De data aceasta însă, nu mai joacă! Lumina reflectoarelor Cinematografului Mon Amour va răspândi tristețe în jur. Steaua Dragăi va lumina din cer…”, s-a notat pe pagina cinematografului.

Cu toate că medicii au declarat cauza morții a actriței, prezentatorul Cristi Bancu a declanșat o nouă ipoteză. În cadrul unei emisiuni de pe canalul său de Youtube, prezentatorul a declarat că un medic ar fi vinovat de moartea acesteia, deoarece i-ar fi schimbat un medicament din rețetă, iar acesta nu i-a făcut bine. „Spun apropiaţii că este un medicament pe care l-a schimbat şi acel medicament nu i-a făcut bine. Nu l-a schimbat de capul ei, e vorba de un doctor, care nu era doctorul ei, şi care a crezut că o să-i facă bine respectivul medicament”, a declarat Cristi Brancu.

Moartea actriței a șocat întreaga breaslă a filmului și teatrului românesc. Draga Olteanu Matei i-a încântat pe români mai bine de jumătate de secol, fiind o adevărată emblemă a teatrului din România. Mai mulți actori și-au exprimat regretele cu privire la decesul actriței. Cei doi nepoți ai actriței au vizitat-o în ultimele zile la spital, și au avut grijă să fie alături de ea. Într-un interviu, actrița declara că nu și-a dorit copii, pentru că a știut că nu se va putea ocupa îndeajuns de ei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: