Redactia.ro
Home » Știri » Constantin Zamfirescu a fost externat din spital! Ce are de gând actorul

Constantin Zamfirescu a fost externat din spital! Ce are de gând actorul

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul lui Gogoașă din Trăsniții a fost externat, vineri, din spital după ce a fost operat de cancer. Acum se află acasă și se odihnește, a anunțat acesta pe rețelele de socializare.

Constantin Zamfirescu externat din spital

Actorul Constantin Zamfirescu a fost externat, vineri, din spital, după ce a fost operat de cancer. Anunțul a fos făcut de acesta pe rețelele de socializare, precizând că se află acasă și urmează să înceapă o nouă viață.

”Am ajuns acasă. Azi mă odihnesc, dar de mâine îmi încep noua viaţă”, a scris Constantin Zamfirescu pe Facebook. El a ţinut neapărat să le mulţumească celor care au fost alături de el în perioada aceasta dificilă: „Vă mulţumesc tuturor celor care v-aţi implicat în acest caz, în donarea de sânge, care mi-aţi transmis mesaje de încurajare. Nu e deloc uşor să afli o asemenea veste, ca cea care m-a marcat pe mine în aceste zile şi credeţi-mă, am văzut disecţia rinichiului şi m-am speriat. Mai aveam puţin şi puteam ajunge într-o situaţie mult mai grea. Vă rămân fidel, rămân fidel bunăvoinţei voastre şi mă înclin în faţa voastră. Cu ajutorul vostru şi al bunului Dumnezeu am traversat şi acest moment delicat. Şi vom mai trece şi peste un altul, şi peste un altul, fiindcă împreună suntem mai puternici.”

Costel Gogoasă, operat de cancer

Constantin Zamfirescu, cunoscutul și îndrăgitul actor din Trăsniții, a fost diagnosticat cu cancer și operat de urgență, săptămâna aceasta. De acolo a transmis și primul mesaj, pentru fanii îngrijorați. Actorul s-a fotografiat cu zâmbetul pe buze, încercând să liniștească pe toată lumea. În promele imagini de după operație, Constantin Zamfirescu pare să fie bine, dând asigurări în acest sens. Mai mult decât atât, el abia așteaptă șă își reia activitatea profesională.

„Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o să dorm, apoi trebuie să mă ridic și să fac pași. Puțin câte puțin.

Mă refac și comunicăm, apoi … la treabă.

Mulțam fain tuturor.”, a scris el pe pagina de socializare.