Redactia.ro
Home » Știri » Continuă perchezițiile la Caracal: „Dincă se crede un VIP”

Continuă perchezițiile la Caracal: „Dincă se crede un VIP”

dincă

Continuă perchezițiile în Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă. Procurorii DIICOT și criminaliștii au revenit luni cu un nou mandat pentru a căuta noi probe în locuința lui Gheorghe Dincă, suspectat de moartea Alexandrei Măceșanu, de 15 ani, și a Luizei Melencu, de 18 ani.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a făcut noi declarații în ceea ce privește demersul anchetei din „casa groazei” de la Caracal.

„El este boierul anchetei. A pus anchetatorii în situații stânjenitoare. Are o bucurie lăuntrică, se crede un VIP. Este infernal ce face. Își bate joc. Stă pe scăunel și se uită cum caută ofițerii caută în gunoaie. Dă indicații după cum îi vine lui. Apoi vrea să mănânce, vrea apă, trebuie să i se tragă copertina să fie umbră”, a declarat Tonel Pop, pentru Antena 3.

Anchetatorii fac în continuare percheziții în casa lui Dincă și este posibil să treacă la spargerea gropilor acoperite cu beton, descoperite în gospodăria bărbatului, notează Mediafax.

La percheziţii participă şi Gheorghe Dincă, suspectul arestat în acest caz.

În tot acest timp, mai multe persoane, apropiați și vecini ai bărbatului bănuit de comiterea a două crime sunt audiați la sediul Poliției Caracal, conform sursei citate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: