Redactia.ro
Home » Homepage » Dincă conducea o mașină modificată pentru a putea răpi fete nestingherit

Dincă conducea o mașină modificată pentru a putea răpi fete nestingherit

GALERIE FOTO (2)

Din toate informațiile apărute până acum în spațiul public nu putem concluziona decât că Gheorghe Dincă e un criminal cu sânge rece, care își plănuiește în amănunt acțiunile. De la soba improvizată pentru a incinera și până la acea mașină modificată, aceste detalii îi scot la iveală natura psihopată a inculpatului.

Dincă avea o mașină modificată

Din câte se știe, Dincă făcea taximetrie pe o mașină marca Renault Megane, gri, break. Aceasta, însă, avea niște ”dotări” pe care alte mașini de taximetrie nu le are. În primul rând, exista un anume grilaj, pe care l-a descris în amănunt o tânără abordată de inculpat înainte de aceste tragedii.

Ea a povestit că a văzut acest detaliu și asta a determinat-o să-l refuze. ”M-a abordat în stație. Eram cu încă alte două persoane și a insistat să mă ducă la destinație. Nu mi-a plăcut că era insistent și l-am refuzat, în plus, îmi aduc aminte că am văzut la scaunele din spatele autoturismului un grilaj din metal. Am fost îngrozită. Am zis mai bine aștept autobuzul și bine am făcut. Doamne ferește, cine știe ce putea să mi se întâmple”, a povestit o persoană presei autohtone despre mașină modificată a lui Dincă.

Mașina inculpatului avea „geamuri fumurii”

Un alt detaliu observat în fotografiile care se plimbă prin presă este cel legat de aspectul geamurilor. Deși la o mașină de taximetrie, de regulă, geamurile sunt transparente, Dincă avea aplicată o folie specială. El avea, așadar, o mașină modificată conform nevoilor lui.

Mașina avea o serie de modificări

Criminalul din Caracal și-a dorit, în mod special, să aibă geamuri fumurii, pentru a nu se vedea din exterior ce se petrece în mașină. În modul acesta, nimeni n-ar fi putut vedea dacă Alexandra, ori orice altă victimă, e legată. Un alt amănunt interesant e legat de cât de legal e să ai în România aceste geamuri fumurii. Căci, legea spune că geamurile din spatele mașinii pot fi fumurii, însă cele din față trebuie să fie, musai, transparente.

Citește și ULTIMA ORĂ! Ce se petrece în curtea lui Gheorghe Dincă? Vecinii sunt îngroziți!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini