Redactia.ro
Home » Știri » Copiii născuți înainte de 1989 sunt diferiți. Informații oficiale, din studii de specialitate

Copiii născuți înainte de 1989 sunt diferiți. Informații oficiale, din studii de specialitate

copiii din comunism

Copiii născuți înainte de 89 sunt mai diferiți decât cei care s-au născut atât înainte, cât și după acest moment sunt mai înalți decât ceilalți.

Cu ce sunt diferiți copiii născuți după 1989

Deși nu ai crede că este posibil, acest lucru chiar se întâmplă și mai mult decât atât, este dovedit științific faptul că există, într-adevăr, o diferență între copiii născuți înainte de 1989 și cei care au venit pe lume după acest moment, adică după ce regimul comunist a dispărut din toate statele europene în care domnise până atunci.

Mai exact, studiile arată că tinerii care s-au născut înainte și după momentul prăbușirii comunistului în statele europene au o diferență de înălțime. Astfel, cei care s-au născut după momentul prăbușirii acestui regim totalitar sunt mai scunzi decât cei care s-au născut înainte.

Datele științifice despre acest subiect au fost colectate și dezbătute de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Aceasta a dezvăluit că rezultatele sunt uluitoare.

Ce spune studiul științific despre copiii născuți înainte de 89

Diferența care există, în realitate, între cei care s-au născut înainte de 89 și după acest an este de înălțime. Cei din prima categorie, care au fost aduși pe lume înainte de prăbușirea comunismului în lume sunt mai înalți cu un centimetru decât copiii care au fost născuți după anul cu pricina.

La momentul la care a apărut, studiu a creat destul de multe controverse. Totuși, acesta a avut o rază largă de subiecți, pentru că a fost realizat pe 51.000 de gospodării. Toate acestea au fost selectate din țări care au fost sub stăpânirea regimului comunist și care erau eligibile pentru acest studiu.

În același timp, acest studiu a cuprins și patru state occidentale, în care acest regim totalitar nu a fost niciodată la putere.

Diferența de înălțime între cei care s-au născut înainte de căderea comunismului și cei care au venit pe lume după acest moment este de 1,1 cm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: