Redactia.ro
Home » Monden » Corina Bud, apariție hot! A încins imaginația bărbaților: ”Corina Nud”

Corina Bud, apariție hot! A încins imaginația bărbaților: ”Corina Nud”

Corina Bud, aparitie hot

Corina Bud a dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor. S-a retras într-un con de umbră și continuă să arate la fel de bine și la cei 41 de ani. Iată cum s-a pozat, de curând, pe Instagram artista.

Corina Bud, apariție hot! A încins imaginația bărbaților: ”Corina Nud”

Corina Bud este cunoscută în lumea publică pentru aparițiile sale senzuale, mai ales în videoclipurile muzicale pe care le-a lansat. Deși evită de mai mulți ani aparițiile publice, Corina Bud face furori, pe rețelele de socializare, cu postările sale.

De curând, vedeta s-a fotografiat dintr-o vacanță luxoasă, în Positano, o stațiune luxoasă situată în regiunea Campania, din Italia. În imagine, cântăreața se află pe un iaht, le transmite un sărut fanilor și poartă un costum de baie foarte transparent. Unii dintre urmăritorii de pe Instagram au poreclit-o ”Corina Nud”.

Cu cine a plecat în vacanță artista

Nu se știe cu cine a plecat în vacanță artista, dar cert este că există un bărbat în viața ei, a cărui indentitate refuză să o facă publică. Drept dovadă, acum câteva zile, a făcut un Instastory unde a lăsat să i se vadă doar  picioarele partenerului.

Înainte de a fi cu bărbatul misterios, Corina Bud a avut o relație cu Nelu Bud, din care a rezultat un copil, Robin.

Ne-am despartit de ceva vreme. Am hotarat de comun acord sa terminam relatia. Probabil ca in urmatoarea perioada urma sa anunt. Eu sunt o femeie cu principii si mi-as fi dorit o familie pentru Robin. Dar nu mai vreau sa fiu atat de conservatoare, vreau ca Robin sa aiba o mama care zambeste mult. Vreau sa ma concentreze pe mine, pe cariera mea. Pur si simplu nu a mai functionat. A fost o relatie frumoasa. Pur si simplu nu a mai mers. Se mai intampla. Cred ca e important e sa avem curajul sa o spunem. Eu nu am avut”, declara Corina Bud după despărțirea de Nelu Bud.

Corina isi creste singura fiul! Ce a facut Nelu Bud dupa despartire? - WOWBiz

Se speculează că divorțul a avut loc din cauză că Nelu Bud a fost suprins în compania unor domnișoare. Acesta se află acum la Satu Mare, unde are mai multe business-uri. Custodia copilului este în mâinile artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: