Redactia.ro
Home » Monden » Corina Caciuc face tot posibilul ca s-o ENERVEZE pe Anamaria Prodan! Declaraţie de dragoste pentru noua ei familie

Corina Caciuc face tot posibilul ca s-o ENERVEZE pe Anamaria Prodan! Declaraţie de dragoste pentru noua ei familie

reghecampf-caciuc

În urmă cu 2 luni, Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, tot de băiat. Iubita sa mai mică cu 17 ani, Corina Caciuc, a adus pe lume un copil perfect sănătos, pe care îl cheamă Liam.

Fiul lui Reghe și al Corinei a primit nota 10 la naștere, iar fericitul tătic a dat vestea în social media, alături de o fotografie emoționantă în care îl ținea pe micuț în brațe.

Soţia lui Reghe, declaraţie de dragoste

Antrenorul mai are doi fii Laurențiu Jr. și Luca, așadar curiozitatea în privința numelui bebelușului a fost foarte mare. Deși toată lumea se aștepta ca pe fiul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf să îl cheme tot Laurențiu, acesta a ales un alt nume, însă la fel de special.

Noua soţie a tehnicianului de 46 de ani pare în culmea fericirii alături familia ei. Fata a postat pe Insta Story o fotografie cu micuţul Liam Reghecampf, care a fost însoţită de câteva versuri dintr-o melodie. A fost modul în care l-a asigurat pe băieţelul ei că îi va fi mereu alături.

Te iubesc și știu că o voi face, întotdeauna, până la sfârșit. Nu mă voi răzgândi, te iubesc şi voi fi aici. Niciodată nu voi dispărea. Am spus pentru totdeauna şi jur că va fi aşa. Aşa că voi fi acolo!”, au fost versurile care au fost pe placul Corinei Caciuc.

Reghe, pensie alimentară de 15.000 euro

Anamaria Prodan a dezvăluit ce sumă îi va plăti lunar Laurențiu Reghecampf. Pensia alimentară va însemna 15.000 de euro pentru Bebeto, din cele 40.000 de euro pe care Reghe le încasează la Neftchi Baku.

Numele de băiat Liam este la origine un nume irlandez și persoana care îl deține afișează mereu un caracter dur și puternic. Totodată, Liam mai este și o persoană cu un caracter foarte pasional, care știe mereu cum să-și exprime voința și dinamismul.

Mereu va da dovadă de o ambiție fără pereche și va reuși tot timpul să reușească prin forțele proprii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: