Redactia.ro
Home » Știri » Corina Caragea, de urgență la spital în Thailanda. Incident nefericit în vacanța vedetei

Corina Caragea, de urgență la spital în Thailanda. Incident nefericit în vacanța vedetei

Corina Caragea, de urgență la spital în Thailanda. Incident nefericit în vacanța vedetei

Corina Caragea, de urgență la spital în Thailanda. Incident nefericit în vacanța vedetei. Iată detaliile!

Corina Caragea, de urgență la spital în Thailanda

Corina Caragea, una dintre cele mai iubite prezentatoare de la PRO TV, se confruntă cu necazuri majore la începutul anului 2024, în timpul unui scurt sejur în Thailanda. Vedeta a fost nevoită să încheie vacanța sa într-un mod neașteptat și trist.

În urma unui accident nefericit, Corina Caragea a fost transportată de urgență la spitalul din insula Koh Samui, Thailanda. Această veste șocantă a fost anunțată de ea însăși pe rețelele de socializare, însoțită de imagini care arătau că era în spital.

Incident nefericit în vacanța vedetei

Se pare că prezentatoarea TV s-a accidentat la picior după ce s-a împiedicat pe un trotuar. Cu toate că a avut parte de un incident neplăcut, Corina Caragea a ținut să își exprime aprecierea pentru personalul medical și pentru condițiile oferite de spitalul din Koh Samui.

„Așa s-a încheiat vacanța mea. Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine. Să vedeți adversarul meu, trotuarul! Spitalul din Koh Samui arată ca un hotel de lux, medicii sunt atenți, profesioniști și amabili. Nu trec așa repede de la șlapi la bocanci, dar revin chiar de mâine dimineață la Știrile din Sport!”, este mesajul postat de Corina Caragea pe rețelele de socializare.

În timp ce se afla în spital, vedeta a primit mesaje de încurajare de la prieteni și colegi din industrie. Andreea Marin i-a transmis un mesaj public de însănătoșire grabnică:

„Însănătoșire grabnică, draga mea!”.

Corina Caragea și-a sărbătorit ziua de naștere în Thailanda, petrecând Revelionul alături de soțul ei, Robert Pongratz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, care acum lucrează pentru o companie din Germania. Cu toate că această vacanță s-a încheiat brusc din cauza accidentului, vedeta și-a creat amintiri frumoase în Thailanda în timpul celei mai importante zile din an pentru ea, ziua de naștere.

Vedeta și-a dorit să își răsfețe sufletul cu o vacanță exotică, demonstrând că se poate bucura de viață și de momentele speciale alături de cei dragi, indiferent de obstacolele care pot apărea în calea sa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corina Caragea (@corinacaragea)

Sursa foto: Instagram Corina Caragea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: