Redactia.ro
Home » Monden » Corina Chiriac a găsit un leac băbesc pentru COVID-19. Ce părere au medicii

Corina Chiriac a găsit un leac băbesc pentru COVID-19. Ce părere au medicii

Corina Chiriac a găsit un leac băbesc pentru COVID-19

Corina Chiriac a găsit un leac băbesc pentru COVID-19. Artista a dezvăluit pe rețelele de socializare toți pașii pe care-i urmează, susținând că remediul băbesc îi va ajuta pe oameni să scape de infecția cu coronavirus.

Corina Chiriac a găsit un leac băbesc pentru COVID-19

Corina Chiriac s-a filmat în timp ce prezenta un leac băbesc pentru combaterea infecției cu Covid-19 și l-a postat pe pagina sa de Facebook. Videoclipul a devenit viral, iar artista, în vârstă de 71 de ani este sigură că acest ”remediu” va ajuta omenirea.

”Pentru că suntem în anotimpul „răcelilor” vreau să vă amintesc un leac fără vârstă pe care îl practic eu şi care este un excelent AntiCovid. Răceala este o hipotermie, deci trebuie înainte de toate să reîncalzim corpul. Dacă deja ne curge nasul, ne ustură ochii şi ne “tin” muşchii spatelui, trebuie să încalzim capul. Iată cum mă vindec eu şi ce “secrete” folosesc”, scria artista pe contul ei de Facebook.

Artista a prezentat pas cu pas remediul băbesc. Corina Chiriac a găsit un leac băbesc pentru COVID-19, iar primul lucru care trebuie făcut este să ne dăm cu cremă pe față și în zona ochilor, apoi să punem pe cap o basma din bumbac, scrie spynews.ro.

”Dau cu crema în jurul ochilor și pe față, mă leg cu o basma de bumbac pentru că voi transpira și mă ” împrietenesc” câteva minute cu temperatura apei fierbinți”, a continuat Corina Chriac.

”Virusul moare la 56 de grade celsius”

Corina Chiriac îndeamnă ca următorul pas să fie acoperirea capului cu un prosop pare din material gros. Imediat după asta trebuie să stăm aplecați deasupra apei clocotite timp de aproximativ jumătate de oră, clipe în care inspirăm aburii pe nas și pe gură, pe rând. Artista are și o teorie în acest sens. Ea precizează că la 56 de grade celsius, virusul va muri.

La finalul remediului naturist, Corina Chiriat a explicat că părul trebuie uscat, se va înlocui basmaua cu o căciulă și s eva așeza un prosop uscat în jurul gâtului. Înainte de culcare, persoana care experimentează acest ”leac”, va adormi în velit bine, într-o cameră călduroasă și va evita să iasă afară a doua zi.

”Mă acopăr cu un prosop mare și gros, apoi mă aplec peste apa fierbinte. Stau deasupra apei 30, 40 de minute. Inspir pe nas, și pe gură, pe rând. La peste 56 de grade, virusul Corona moare. În final, mă usuc pe păr, schimb basmaua cu o caciuliță și pun un prosop uscat în jurul gâtului. Dorm cât mai infofolită, intr-o cameră încalziă, iar a doua zi caut să nu ies în frig”, a mai adăugat ea.

Ce spun medici despre acest ”remediu”

După ce Corina Chiriac a găsit un leac băbesc pentru COVID-19, medicii au venit cu explicații. Aceștia consideră remediul băbesc poate fi periculos. Doctorul Mihail Pautov a transmis pe Facebook și pe blog că virusul nu este combătut de aburii fierbinți. Din contră, că asta nu va face decât să ardă mucoasele respiratorii. Mai mult, acesta a transmis că este în regulă să ieși afară, în frig, pentru a lăsa corpul să se adapteze. A menționat însă că trebuie să fii neapărat îmbrăcat bine.

Este nesănătos să inhalezi abur fierbinte mai mult de 5 minute/ sesiune. Camera nu trebuie încălzită, indiferent dacă ești sau nu răcit; temperatura ideală în camera în care dormi este de 19-21 grade Celsius. «Virusul Corona» nu va muri la aburi fierbinți; mai rapid ne vom arde mucoasele respiratorii. Este ok să ieși în frig și să lași corpul să se adapteze, atâta timp cât ești bine îmbrăcat”, a spus doctorul Mihail Pautov pe Internet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: