Redactia.ro
Home » Monden » Corina Chiriac a vrut să se retragă la mănăstire! Artista a mărturisit tot

Corina Chiriac a vrut să se retragă la mănăstire! Artista a mărturisit tot

GALERIE FOTO (3) Corina Chiriac a vrut să se retragă la mănăstire! Artista a mărturisit tot

Corina Chiriac a dezvăluit motivul pentru care a vrut să se retragă la mănăstire, dar și câteva detalii din viața ei, mai puțin știute de oameni. 

Corina Chiriac a vrut să se retragă la mănăstire

Corina Chiriac a fost și este una dintre cele mai mari artiste din România. Talentul ei, dar și carisma au făcut-o să ajungă la inima publicului și să aibă alături de ea oameni frumoși și plini de viață. Viața ei a fost trăită ca o poveste, însă nu a scăpat de greutăți nici așa.

Corina Chiriac a vrut să se retragă la mănăstire! Artista a mărturisit tot

Există un detaliu mai puțin cunoscut legat despre viața sa. Corina Chiriac a vrut să se retragă la mănăstire în umă cu mai bine de 20 de ani, la doi ani după divorțul de soțul său, Virgil Anastasiu, după un episod dureros din viața sa, când a suferit enorm. Acolo voia să-și găsescă liniștea, potrivit informațiilor din presă.

Corina Chiriac este acum o femeie foarte credincioasă și loială bisericii, însă nu a fost dintotdeauna așa. În tinerețe, lucrurile nu stăteau la fel. Artista a povestit, în urmă cu ceva timp că nu era apropiată de Dumnezeu când era mai tânără. Un episod marcant, însă, a făcut-o să se trezească și să-și dea seama de importanța Lui Dumnezeu în viețile noastre.

Aceasta se afla în turneu, în Israel. Pe când se afla într-un bazar la cumpărături, Corina Chiriac nu știa că stăduțele pe care colinda se numeau Via Dolorosa, drumul pe care Domnul Iisus Hristos a mers spre locul de răstignire.

Corina Chiriac a vrut să se retragă la mănăstire! Artista a mărturisit tot

Când și-a dat seama de locul sfânt în care se afla, artista a decis să se descalțe și să meargă pe același drum, imaginându-și că trăiește în acel moment toată durerea acelor vremuri.

”Nu era o viziune, ci mai degrabă o convingere interioară că asist la convoiul care îl duce pe Iisus la locul răstignirii”, a declarat Corina Chiriac, în urmă cu mai mult timp.

Experiența din Israel a determinat-o pe Corina Chiriac să devină un om foarte credincios și loial Lui Dumnezeu. De altfel, nu de puține ori, marea artistă a făcut donații mai multor biserici din țară, drept mulțumire pentru tot ajutorul primit de la Divinitate.

Corina Chiriac a găsit un leac băbesc pentru COVID-19

Corina Chiriac s-a filmat în timp ce prezenta un leac băbesc pentru combaterea infecției cu Covid-19 și l-a postat pe pagina sa de Facebook. Videoclipul a devenit viral, iar artista, în vârstă de 71 de ani este sigură că acest ”remediu” va ajuta omenirea.

”Pentru că suntem în anotimpul „răcelilor” vreau să vă amintesc un leac fără vârstă pe care îl practic eu şi care este un excelent AntiCovid. Răceala este o hipotermie, deci trebuie înainte de toate să reîncalzim corpul. Dacă deja ne curge nasul, ne ustură ochii şi ne “tin” muşchii spatelui, trebuie să încalzim capul. Iată cum mă vindec eu şi ce “secrete” folosesc”, scria artista pe contul ei de Facebook.

Corina Chiriac a găsit un leac băbesc pentru COVID-19, iar primul lucru care trebuie făcut este să ne dăm cu cremă pe față și în zona ochilor, apoi să punem pe cap o basma din bumbac.

”Dau cu crema în jurul ochilor și pe față, mă leg cu o basma de bumbac pentru că voi transpira și mă ” împrietenesc” câteva minute cu temperatura apei fierbinți”, a continuat Corina Chriac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: