Redactia.ro
Home » Monden » Cornel Ilie, din nou un bărbat îndrăgostit. A fost surprins în preajma unei blonde superbe

Cornel Ilie, din nou un bărbat îndrăgostit. A fost surprins în preajma unei blonde superbe

GALERIE FOTO (4) Cornel Ilie

După opt luni de la divorțul de fosta sa soție, Cornel Ilie este din nou un bărbat îndrăgostit. Paparazii l-au suprins în preajma unei blondine, la o terasă din Capitală.

Cornel Ilie, din nou un bărbat îndrăgostit. A fost suprins în preajma unei blonde superbe

Deși în urmă cu o lună a negat existența vreunei noi relații de după divorț, artistul în vârstă de 44 de ani pare că are o nouă iubită. Paparazzi l-au suprins în timp ce profita de vremea frumoasă din Capitală, în preajma unei blondine.  Ambii nu au schițat vreun gest de tandrețe, dar au vorbit minute bune. În schimb, tânăra din fața lui Cornel Ilie l-a sorbit din priviri, potrivit Spynews.

La un moment dat, blondina a rămas singură, timp în care s-a uitat în telefon. Odată ce Cornel Ilie a revenit, s-au ridicat, au părăsit terasa, iar Cornel Ilie i-a cărta trolerul tinerei.

„Nu mi-am refăcut viața sentimentală. Nu treci ușor peste un divorț pentru că astea sunt niște decizii pe care trebuie să le digeri și să le rumegi în timp. (…)Viața vine cu foarte multe surprize. Aștept să mă surprindă. Cine nu caută găsește. Dacă simt să mă recăsătoresc o să fac asta. Nu am nimic împotriva conceptului în sine. Nici nu caut asta neapărat, nici nu mă feresc. eu îmi trăiesc viața foarte relaxat, încerc să nu pun piedici gratuite, să nu gândesc la cald. (…) Trăiesc momentul!”, a spus cântărețul la o emisiune tv, la începutul lunii martie.

Cinci ani a fost căsătorit Cornel Ilie cu Eliza, cea care i-a dăruit doi copii, un băiat și o fată. Deși s-au despărțit, au decis să rămână prieteni.

„Divorţul s-a terminat din momentul în care l-am anunţat. Partea cea mai frumoasă din poveste este că, în continuare, suntem unii dintre cei mai buni prieteni. Pot să rămână mici sechele, mici regrete, să înţelegi în timp ce s-a întâmplat. Nu e uşor să treci printr-un divorţ. Terapia este muzica mea. Mă mir şi eu foarte tare că am ales o cale civilizată, până la urmă e o cale firească. Au trecut vreo şapte luni după divorţ şi suntem în continuare prieteni. Mă interesează prea puţin ce cred alţii. Au fost multe greşeli, nu e ceva cu care să mă mândresc. Dar viaţa vine cu surprize. Familiile noastre sunt un punct sensibil. Nu este un moment plăcut pentru nimeni. Mesajul e: de mâine o să-mi treacă!”, a mărturisit Cornel Ilie, în emisiunea „La Măruţă”, de la Pro TV.

Cornel Ilie, împreună cu Lidia Buble?

După ce a divorțat de Eliza, Cornel Ilie a scos o piesă cu Lidia Buble. S-a zvonit că sunt împreună, dar cei doi au negat. Cornel Ilie a cunoscut-o pe Eliza, în 2013. Pe atunci, ea era logodită cu un alt bărbat și aveau planuri de nuntă. Se pare că relația nu a funcționat și s-a refugiat în brațele lui Cornel Ilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: