Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus România. Toții colegii băiatului depistat cu coronavirus vor fi izolați la domiciliu

Coronavirus România. Toții colegii băiatului depistat cu coronavirus vor fi izolați la domiciliu

Coronavirus România. Toții colegii băiatului depistat cu coronavirus vor fi izolați la domiciliu

Coronavirus România. Toții colegii băiatului depistat cu coronavirus vor fi izolați la domiciliu. Un tânăr din Timișoara în vârstă de 16 ani a fost testat pozitiv cu noul virus COVID-19.

Toții colegii băiatului depistat cu coronavirus vor fi izolați la domiciliu

Direcția de Sănătate Publică Timiș și Inspectoratul Județean Școlar au decis suspendarea cursurilor pentru clasa în care a învățat tânărul de 16 ani depistat cu coronavirus.

Având în vedere faptul că pacientul este elev în clasa a IX-a, de comun acord cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş și directorul şcolii, s-a luat decizia de sistare a cursurilor pentru elevii clasei, până la noi dispoziţii. Toți elevii clasei respective se află izolați la domiciliu sub monitorizarea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Timiș”, se arată într-un comunicat al DSP Timiș.

De asemenea, reprezentanții instituției anunță că au identificat persoanele cu care băiatul a intrat în contact, iar astăzi le vor fi recoltate probe.

Coronavirus în România

Conform DSP Timiș, îm județul Timișoara sunt izolate și monitorizate 538 de persoane.Tânărul de 16 ani este primul pacient minor depistat cu coronavirus în România, acesta fiind nepotul bărbatului de 47 de ani care a fost izolat în spital marți din cauza noului virus.

În total, în România au fost depistate șase persoane infectate cu noul coronavirus din China. Primul caz, un tânăr de 25 de ani din Gorj, s-a vindecat și a fost externat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: