Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirusul face victime la orice pas. Un alt medic a fost răpus de noul virus

Coronavirusul face victime la orice pas. Un alt medic a fost răpus de noul virus

Un alt medic a fost răpus de noul virus

Coronavirusul nu ține cont de absolut nimic. Numărul morților în rândul medicilor continuă să crească considerabil. Medicul Sabina Viorica Ileana Moca s-a stins din viață din cauza infecției cu coronavirus. Aceasta era medic la secția de Medicină Internă a Spitalului Județean de Urgență Deva.

Coronavirusul face victime la orice pas. Un alt medic a fost răpus de noul virus

Coronavirusul a mai ucis un medic. Este vorba despre medicul Sabina Viorica Ileana Moca, de la secția de Medicină Internă a Spitalului Județean de Urgență Deva. Conform SJU Deva, aceasta a fost infectată cu noul coronavirus, iar vineri a fost condusă pe ultimul drum de către colegi și familie. Sabina Ileana Moca este cel de-al treilea medic ucis de coronavirus din Hunedoara. „A fost o colegă minunată, modestă şi amabilă cu toată lumea. Când spitalul a fost carantinat şi a fost nevoie să facem echipe de medici care să se ocupe de pacienţii internaţi cu această cumplită boală, Sabina a răspuns prezent, punând binele pacienţilor înaintea binelui propriu. Am condus-o azi pe ultimul drum, dar o vom păstra mereu în memorie ca o bună colegă, veselă şi plină de viaţă”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a SJU Deva.

Medicul Mirela Feier, de la Spitalul Brad, a murit pe 13 noiembrie din cauza coronavirusului, iar medicul primar pediatru Emilia Biber, s-a stins din viață din aceeași cauză. Sabina Viorica Ileana Moca a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Timișoara în 1985, specializarea Medicina Generală ulterior obținând competență în planificarea familială și a lucrat la Spitalul Județean de Urgență Deva din 1996.

Medicul Leonora Tripa a pierdut lupta cu viața

Cadrele medicale din Arad sunt în doliu, după ce au pierdut-o pe doctorița Leonora Tripa. Aceasta a fost infectată cu noul coronavirus, iar vinerea trecută a fost internată la spitalul din Timișoara, însă starea sa de sănătate s-a agravat de la o zi la alta. Miercuri, pe 18 noiembrie, medicul a pierdut lupta cu viața. Leonora Tripa s-a stins la vârsta de 65 de ani. Cu toate că suferea de o boală gravă, medicul nu a renunțat să salveze oameni, și a continuat să fie aproape de pacienți până când a fost testată pozitiv cu coronavirus. “A plecat dintre noi la cele veșnice, medicul de familie Tripa Leonora! A fost în prima linie în acest război cu pandemia, dar astăzi (n.r.: ieri), a pierdut lupta vieții. A fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici de familie din orașul Ineu, fiind cunoscută ca o persoană care era aproape de pacienți. Orașul Ineu a mai pierdut un om deosebit… Sincere condoleanțe familiei… Dumnezeu să o odihnească!”, a scris primarul orașului pe contul său oficial de Facebook.

Medicul Leonora Tripa împlinea pe 27 decembrie, vârsta de 66 de ani, dar din păcate, femeia nu a mai apucat să sărbătorească aceată zi. Este cel de-al treilea medic din Ineu care își pierde viața din cauza COVID-19. asistenta Aurica Balint a pierdut lupta cu viața pe 13 noiembrie, fiind infectată cu același virus, iar asistenta de pe ambulanță Ana Maria Ciudat, în vârstă de 48 de ani și-a dat ultima suflare la Spitalul din Ineu, fiind diagnosticată cu coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: