Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Marinescu a fost testată pozitiv cu coronavirus. Care este starea prezentatoarei de știri

Andreea Marinescu a fost testată pozitiv cu coronavirus. Care este starea prezentatoarei de știri

GALERIE FOTO (5) Andreea Marinescu a fost testată pozitiv cu coronavirus

Coronavirusul a îmbolnăvit milioane de oameni din întreaga lume. Printre victimele acestui virus se numără și Andreea Marinescu, prezentatoarea de știri de la PROT TV. Potrivit informațiilor, starea de sănătatea a știristei este bună.

Andreea Marinescu a fost testată pozitiv cu coronavirus. Care este starea prezentatoarei de știri

Andreea Marinescu este noua victimă a coronavirusului. După ce Andreea Esca și Neti Sandu au contactat și ele virusul ucigaș, știrista de la pupitrul știrilor PRO TV a fost diagnosticată cu COVID-19. Anunțul a fost dat chiar de aceasta, pe rețelele de socializare și a mărturisit că momenta, starea sa de sănătate este bună. De asemenea, prezentatoarea a declarat că s-a izolat la domiciliu, unde urmează un tratament specific și ține legătura cu medicii. „În acest moment sunt acasă şi sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Ţin legătura cu medicul de familie şi mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar şi pentru ceilalţi trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoşi, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Cu ocazia zilei Cilei Mondiale a televiziunii, Andreea Marinescua publicat un mesaj în mediul online, unde a spus că anul 2020 este unul plin de provocări atât pentru ea cât și pentru colegii săi. „In 2020 cine a lucrat in tv si-a dat seama ca daca exista ceva ce inca nu se facuse anul asta s-a facut… ca daca nu credeai ca poti face materiale suficiente cu doar 4 oameni sau mai putini pe teren s-a putut, ca totul a capatat noi si noi forme astfel incat telespectatorul sa primeasca informatie de calitate, ca stirile pot fi foarte bine documentate si din redactie daca vrei sa iti protejezi cat mai mult oamenii, ca cine isi respecta angajatii are grija de ei… anul asta ne-a demonstrat ca oricand ne putem depasi limitele chiar si atunci cand nu mai putem.. mai putem putin… si ca suntem mai mult ca oricand cea mai puternica echipa! In 2020 implinesc 20 de ani de #protv … ma inclin in fata echipei fabuloase alaturi de care lucrez ,ii felicit si le multumesc pentru tot ceea ce fac in aceasta perioada extrem de dificila.. #echipa #newsteam #stirileprotv #ziuateleviziunii”, a scris jurnalista.

Povestea de dragoste dintre Andreea și Adi Titulescu

Pe Andreeea Marinescu o cunosc toți românii de la pupitrul știrilor Pro Tv, alături de Mihai Dedu. Cu toate astea puțini știu că în spatele camerelor de filmat, Andreea este o persoană romantică. Se poate considera o femeie împlinită, având o carieră de succes și o familie fericită. Andreea Marinescu este căsătorită cu polițistul criminalist Adi Titulescu, iar la un an diferență au devenit părinții unui băiețel minunat. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 20 de ani, pe vremea când ea era un reporter acreditat la Poliție, iar el era polițist. Cu toate astea, povestea lor de dragoste a început abia peste nouă ani, când amândoi puseseră punct anumitor capitole din viața lor. „Am fost cerută în căsătorie prima oară de Crăciun. Am zis „Da!. De faţă erau şi părinţii lui. După ceva vreme, m-a mai cerut o dată, eram la Sfântu Gheorghe, de ziua mea de nume, la o petrecere-surpriză. Am avut de rezolvat un puzzle cu această întrebare. Iar am zis „Da!, dar nu făceam nunta. A treia oară a fost cu noroc şi uite am făcut şi nunta, şi un al doilea copil„, a spus Andreea Marinescu despre soțul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: