Redactia.ro
Home » Monden » Neti Sandu are coronavirus! Care este starea vedetei de la PROTV

Neti Sandu are coronavirus! Care este starea vedetei de la PROTV

Horoscop

Neti Sandu, prezentatoarea Horoscopului de la Știrile Protv de dimineață, a fost depistată, marți, cu coronavirus. Acum aceasta se află în izolare și spune că starea sa de sănătate este una bună. Neti Sandu este monitorizată de medicul de familie.

Neti Sandu are coronavirus

Neti Sandu, prezentatoarea Horoscupului de la Știrile Protv de dimineață, a fost confirmată, marți, cu coronavirus. Îndrăgita vedetă spune că starea sa de sănătate este una stabilă, dar simte o răceală puternică. Drept urmare, s-a plasat în izolare și nu a avut nevoie de spitalizare.

În schimb, Neti Sandu a mai precizat că este monitorizată de medicul de familie și ține legătura permanent cu acesta.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine.”, a declarat Neti Sandu, pentru protv.ro.

Neti Sandu își lua concediu de odihnă în această perioadă

Mai mult, Neti Sandu a dezvăluit că perioada în care s-a autoizolat coincide cu perioada în care ea își lua concediu de odihnă, pentru că i se apropie ziua de naștere. Nu se gândea că în 2020 va fi nevoită să își ia un concediu medical. Ea este convinsă că vom trece rapid peste situația pandemică în care ne aflăm.

„Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație.”, a mai declarat Neti Sandu, pentru sursa citată.

Odată cu această veste este justificată absența ei, din ultimele zile, de la prezentarea secțiunii Horoscop din cadrul postului de televiziune. Totodată, în dimineața zilei de luni, 17 noiembrie, cei de la Pro TV au prezentat singuri Horoscopul cu un colaj cu imagini și voce, fără ca Neti Sandu să fie prezentă. Încă de săptămâna trecută Neti Sandu nu a mai apărut pe sticlă. Reprezentații postului nu au făcut nicio declarație cu privire la absența vedetei.

Nu este singura vedetă de la PROTV care s-a infectat cu coronavirus. Au mai fost Andreea Esca și Andi Moisescu. Totodată, s-a vehiculat și că actorul din serialul „Vlad”, Adrian Nartea, ar fi avut Sars-Cov2. PROTV a infirmat acest lucru și chiar și actorul.

Eram la munte, mă bucuram de soare și de răcoare, împreună cu familia și am văzut cu surprindere câteva articole care susțin că aș fi bolnav. Sunt bine sănătos, nu am și nu am avut COVID.

Doresc să vă asigur că sunt bine și le doresc tuturor sănătate. Urmez sfaturile autorităților și respect distanțarea socială, sunt optimist și cred că dacă urmam îndemnurile autorităților, vom depăși cu bine această perioadă”, spunea Adrian Nartea în luna septembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: