Redactia.ro
Home » TV » Cosmin Cernat prezintă “FanArena”, la Kanal D! Emisiunea incepe luni, 27 ianuarie

Cosmin Cernat prezintă “FanArena”, la Kanal D! Emisiunea incepe luni, 27 ianuarie

Cosmin Cernat prezintă “FanArena”, la Kanal D! Emisiunea incepe luni, 27 ianuarie

Cosmin Cernat prezintă “FanArena”, începând de pe 27 ianuarie. Emisiunea va fi difuzata la Kanal D, in fiecare luni si marti. Edițiile vor fi difuzate imediat dupa “Survivor Romania”.

De pe 27 ianuarie, lunea și marțea, la Kanal D, după reality show-ul “Survivor Romania”, Cosmin Cernat va prezenta “FanArena”. Emisiunea, similară cu cea care se desfășura după Exatlon, va aduce telespectatorilor ultimele informații despre participanții la Survivor Romania. Reality-ul este filmat în Republica Dominicană.

Cosmin Cernat, de la Exatlon, la Fan Arena! Ce ironie neagră

După ce emisiunea Exatlon a fost anulată, nimeni nu a știut ce se va întâmpla cu prezentatorul, Cosmin Cernat. Ba chiar au apărut zvonuri, cum că iubitul om de televiziune ar fi fost concediat de la Kanal D. Iată că astăzi, postul TV a făcut anunțul că FanArena va fi przentată chiar de Cernat. Ceea ce este chiar ironic, dacă ne gândim că în trecut el era favorit pentru postul de prezentator Survivor. Cernat nu a mai fost trimis în mijlocul acțiunii, ci a rămas într-un platou de televiziune, de unde doar va comenta prestația concurenților.

Materiale in exclusivitate cu Razboinicii si Faimosii, imagini inedite din jungla dominicana, dezbateri in direct, alaturi de sustinatorii concurentilor si membrii familiilor, vor fi expuse pe larg, la “FanArena”, anunță Kanal D. Concurentii care vor parasi competitia “Survivor Romania” vor fi prezenți la emisiune, pentru a împărtăși impresii la cald.

Citește și: Scene intime la Survivor România! Grațiela Duban mângâieri interzise cu fotbalistul Mihai Onicaș

Cosmin Cernat prezintă “FanArena”, la Kanal D! Emisiunea incepe luni, 27 ianuarie

Cu o experienta uriasa in televiziune si un foarte fin observator al naturii umane, Cosmin Cernat este pregatit sa afle cele mai interesante amanunte din experientele traite de concurentii “Survivor Romania”, in, poate, cea mai dura incercare a vietii lor.

“Astept cu nerabdare sa inceapa emisiunea si sa disecam firele povestilor ce se tes in Republica Dominicana, la . Exista un interes extraordinar in ceea ce priveste aceasta competitie si experienta traita de concurenti acolo.

Vom afla ce se ascunde in spatele evolutiilor, reactiilor, replicilor pe care le urmariti pe micile ecrane, vom incerca sa descoperim resorturile intime ale unor evenimente petrecute la . E o competitie extreme de dura, care va oferi, cu siguranta, surprize uriase, pe parcursul difuzarii emisiunii. Toti concurentii vor trece prin momente de cumpana, dar si prin momente de bucurie extraordinara. Ii vom insoti si noi, de acasa, si vom incerca sa le intelegem reactiile, momentele de slabiciune, si ne vom bucura de victoriile lor”, a declarat Cosmin Cernat.

Nu ratati “FanArena”, luni, 27 ianuarie, de la ora 23:00, imediat dupa reality-ul fenomen “Survivor Romania”, la Kanal D! Emisiunea, moderata de Cosmin Cernat, va putea fi urmarita doua zile consecutiv pe saptamana, in fiecare luni si marti.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini