Redactia.ro
Home » Sport » Costel Gâlcă a promovat cu Vejle! Prima declarație a antrenorului

Costel Gâlcă a promovat cu Vejle! Prima declarație a antrenorului

Costel Galca, Danemarca, titlu

Antrenorul român a reușit să o promoveze pe Vejle în prima ligă din Danemarca. Vejl este o echipă de tradiție fiind fondată în urmă cu 129 de ani.

Vejle Boldklub va juca din nou în prima ligă, după ce a promovat matematic, cu două etape înainte de finalul sezonului. Danezii au adunat 67 de puncte, cu 9 mai multe decât Viborg. Vejle a stat doar un an în liga a doua. Elevii lui Costel Gâlcă au câștigat ultimul meci 1-0 cu Nykobin, în etapa a 31-a a ligii secunde din Danemarca. În etapa următoare, Vejle va juca cu Viborg ocupanta locului secund, dar care nu o mai poate împiedica.

SU-SU-SUPERLIGA!!!

SU-SU-SUPERLIGA!!! 🔴⚪️🔥🔝#mitvejleb#sammenhold#sususuperliga

Publicată de Vejle Boldklub pe Marţi, 14 iulie 2020

Costel Gâlcă a petrecut în vestiar

După meciul care i-a promovat, fotbaliștii lui Gâlcă au petrecut în vestiar. Au cântat, au dansat și s-au stropit cu șampanie. În acest sezon antrenorul român a reușit să obțină cu echipa sa 20 de victorii, cu trei mai multe decât Viborg, 7 rezultate de egalitate şi a suferit doar 4 înfrângeri. Clubul Vejle este unul de tradiție în Danemarca, fiind fondat în 1891. Până acum a câştigat 5 titluri de campioană şi 6 Cupe ale Danemarcei.

„Este o mare victorie pentru noi. Era de așteptat să fie un meci închis. Erau multe mize în joc, dar ne-am atins obiectivul și asta este cel mai important. Este posibil să schimb echipa pentru ultimele doua meciuri, dar mentalitatea noastra este să câștigam, iar acest lucru nu se schimbă dacă am promovat. Nu prea am ce să spun despre situația mea la club. Momentan, sărbătoresc promovarea echipei”, a declarat Gâlca la finalul partidei cu Nykobing.

În cariera sa, Costel Gâlcă le-a mai antrenat pe Almeria B, Naționala României U 17, Steaua și Espanyol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: