Redactia.ro
Home » Monden » Cove își lovea prima soție. Declarațiile șocante făcute de aceasta: „M-a lovit cu pumnul în cap”

Cove își lovea prima soție. Declarațiile șocante făcute de aceasta: „M-a lovit cu pumnul în cap”

GALERIE FOTO (6) Cove își lovea prima soție

Cove își lovea prima soție. Declarațiile șocante făcute de aceasta. Este cunoscut încă de pe vremea când prezenta alături de Andreea Marin emisiunea „Surprize, surprize”. În prezent, publicul îl vede în fiecare dimineață în cadrul show-ului ”Vorbește lumea”. Acesta este mereu cu zâmbetul pe buze și pus pe glume. Cu toate astea, fosta soție, Maria, a avut cuvinte jignitoare la adresa lui. Susține că moderatorul tv a fost foarte violent cu ea de-a lungul căsniciei lor.

Cove își lovea prima soție. Declarațiile șocante făcute de aceasta: „M-a lovit cu pumnul în cap”

Cove își lovea prima soție. Gabriel Coveșeanu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. Acesta a fost alături de Andreea Marin în perioada show-ului Surprize, surprize, difuzat pe TVR1. În prezent, Cove prezintă emisiunea ”Vorbește lumea”, pe Pro Tv, alături de Lora. Actorul Teatrului de copii „Ion Creangă” este căsătorit cu Florentina Ene, dar puțini știu că în trecut jurnalistul a divorțat de prima soție.

Mai mult, în urmă cu mai mulți ani, aceasta l-a acuzat că o lovea foarte des, motiv pentru care a decis să pună capăt căsniciei. Cove și Maria Movileanu au împreună un băiat.“Daca la bataia de acum cateva zile, atunci cand Cove m-a lovit cu pumnul in cap fara sa tina cont ca-l tineam in brate pe Bogdan, baiatul nostru, nu am nici un martor, exista totusi o persoana care a asistat la unul dintre actele lui de violenta. Nimeni n-ar crede ca acest barbat isi poate lovi sotia, care-si tinea copilul in brate, la numai doua luni dupa ce a devenit tata. Si nu s-a intamplat doar o data, ci s-a repetat chiar in prezenta unei persoane straine. Cea care a vazut cum ma batea Cove este chiar bona copilului”, declara Maria Movileanu.

Maria spune că prezentatorul tv nu și-a cerut niciodată scuze pentru bătăile pe care i le administra. De asemenea, femeia a declarat că moderatorul tv este frustrat. “Niciodata nu si-a cerut scuze dupa ce m-a batut. Spunea doar ca eu l-am provocat. Nu este capabil nici sa conduca o familie, nici sa o tina. Cove are o problema. Este frustrat, a tinut mortis sa ma ingroape si pe mine si sa ma transforme intr-o frustrata. Tot ce-mi reprosa el mie era, de fapt, caracterizari de-ale lui. De fiecare data, pentru fiecare cearta, eu eram vinovata. Recunosc ca ne-am balacarit reciproc, dar in opinia mea nu trebuie sa se ajunga la violenta niciodata”, mai acuza femeia.

Maria Movileanu: „Daca s-ar fi purtat asa si acasa s-ar fi pastrat si familia”

Fosta soție a lui Gabriel Coveșeanu a mai spus în anul 2010 că dacă acesta se purta cu ea așa cum este în public, ar fi reușit să-și salveze familia. Conform acesteia, Cove se comportă într-un mod diferit în fața publicului pentru a nu-și strica imaginea. “Stiu ca Gabi este mult mai serios in lume si incearca sa-si pastreze imaginea si sa nu si-o strice, daca s-ar fi purtat asa si acasa s-ar fi pastrat si familia”, a mai declarat aceasta. Tot în 2010, Maria declara că dacă ar fi să își ia viața de la capăt, nu l-ar ocoli pe fostul său soț. Aceasta nu ar fi schimbat niciuna dintre deciziile luate până la momentul respectiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: