Redactia.ro
Home » Monden » Cove și Lora vor avea un nou coleg la ”Vorbește lumea”. Despre cine este vorba

Cove și Lora vor avea un nou coleg la ”Vorbește lumea”. Despre cine este vorba

Emisiunea ”Vorbește lumea” se mărește cu un nou membru. Cove și Lora vor avea un nou coleg care va prezenta zilnic de la ora 11:00, șapte știri din diferite domenii.

Cove și Lora vor avea un nou coleg la ”Vorbește lumea”. Despre cine este vorba

Cove și Lora vor avea un nou coleg de emisiune, începând cu data de 4 mai. Emisiunii ”Vorbește lumea” de la Protv se va mai alătura și Robert Diaconeasa, cunoscut publicului și ca Daddy Cool. Robert este un jurnalist cu experiență, dar și un personaj influent în mediul online. Este creator de conținut, blogger, vlogger, dar se implică și în multe  acțiuni caritabile și de responsabilitate socială, potrivit Click.

Robert Diaconeasa este căsătorit cu Ana Novic, de profesie designer vestimentar. Despre rolul său la ”Vorbește lumea”, ”Daddy Cool” spune că este încântat și că noua rubrică va fi una care va aduce zâmbetul pe chipul telespectatorilor.

”Sunt super fericit să mă alătur echipei Vorbește Lumea, cu o rubrică zilnică de știri menite să ne aducă zâmbetul pe buze, într-o perioadă în care tot ce auzim în jur nu e tocmai fericit. Mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească și să-i molipsesc tare cu energia mea pozitivă, iar acum am ocazia să fac acest lucru zilnic, odată cu acest vis care devine realitate”, a declarat Robert Diaconeasa.

Rubrica va avea și scop caritabil

Și cum se implică adesea în acțiuni caritabile, rubrica sa va fi și despre cum să fim mai buni și să facem lumea mai prietenoasă, mai spune ”Daddy Cool”.

”Televiziunea este marea mea iubire și au durat câțiva ani buni până la întoarcerea mea pe sticlă, dar cred tare de tot că aceasta este formula cea mai potrivită și startul unui parcurs foarte frumos în viitorul carierei mele. Sunt aici ca să rămân și ca să le fiu celor de acasă exemplul că visurile devin realitate, atunci când muncim pentru ele și nu încetăm să credem în cine suntem și în potențialul pe care îl avem. Vă aștept cu mare bucurie începând cu data de 4 mai, în fiecare zi, de la ora 11, ca să descoperim LIVE cele mai fierbinți, interesante, amuzante și atipice știri locale și internaționale. Cu un strop de responsabilitate socială, pentru că îmi doresc să învățăm unii de la alții cum să devenim mai buni și cum să facem lumea din jurul nostru un loc un pic mai prietenos”, a mai spus Robert Diaconeasa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: