Redactia.ro
Home » Homepage » Crăciun cu surprize pentru Dragnea, la închisoare. Ce cadouri a primit în spatele gratiilor și cine l-a vizitat

Crăciun cu surprize pentru Dragnea, la închisoare. Ce cadouri a primit în spatele gratiilor și cine l-a vizitat

dragnea

Liviu Dragnea a avut parte de o surpriză neașteptată de Crăciun. Fostul lider social-democrat a primit o vizită deosebită în penitenciar.

Dragnea a fost vizitat în penitenciar de către nunțiul apostolic în România. Reprezentantul diplomatic al Vaticanului la București, monseniorul Miguel Maury Buendia, i-a urat fostului lider al PSD sărbători fericite și i-a oferit în dar niște mătănii atât din partea lui cât și din partea Papei Francisc.

Antena 3 susține că Dragnea a primit vizita reprezentantului Bisericii Catolice în România.

Șocant! Un bărbat a murit după ce o petardă i-a explodat în gură

„Astăzi Excelența sa Nunțiul Apostolic în România, Mons. Miguel Maury Buendia, Decan al Corpului Diplomatic a facut o vizita ecumenică de suflet la Dl Dragnea, lăsându-i niste mătănii binecuvântate și urările de sărbători din partea sa și a Papei Francisc”, susțin surse citate de Antena 3.

În perioada în care se afla al șefia PSD, Liviu Dragnea a purtat mai multe discuții cu nunțiul apostolic pentru a pregăti vizita Papei în România.

Liviu Dragnea este condamnat la trei ani și jumătate de închisoare și se află încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019.

Ce urări i-au făcut pesediștii?

A fost primul Crăciun pe care Liviu Dragnea l-a petrecut în spatele gratiilor. În Parlament numele îi este rostit tot mai rar, iar urările parcă îi sunt transmise cu jumătate de gură.

„Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat. Multă sănătate, putere să treacă peste acest moment. La nivel personal îmi pare rău de ce i se întâmplă, dar la nivel profesional suferim și acum în urma deciziilor drastice pe care le-a luat. Să fie sănătos!”, i-a transmis Primarul General al Capitalei Gabriela Firea.

Radu Preda, liderul senatorilor PSD: „Cred că are nevoie de multa tărie. Este o încercare. Până la urmă legea e lege pentru toată lumea. Dumnealui plătește un preț. Sper să treacă repede peste această perioadă nefastă a vieții și să se întoarcă în sânul familiei.”

Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman: „Nu putem să urăm acestor persoane care trec prin anumite momente grele în viață decât multă sănătate.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: