Redactia.ro
Home » Sport » Craiova face încă un pas spre titlu! Oltenii au primit două penalty-uri în meciul cu FCSB

Craiova face încă un pas spre titlu! Oltenii au primit două penalty-uri în meciul cu FCSB

Universitatea Craiova, fcsb, Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova a câștigat 2-1 meciul cu FCSB, după o partidă cu mai multe faze controversate. Oltenii au 41 de puncte cu 4 mai multe decât ocupanta locului 2, CFR care joacă mâine.

Universitatea a deschis scorul din penalty. Un penalty…discutabil, după un duel între Mihăilă și Popescu. Inițial, centralul Marcel Bîrsan nu a fost decis dacă să acorde sau nu lovitura. Cel care a sărit a fost însă tușierul Ciprian Danșa, care l-a făcut pe Bîrsan să se răzgândească. Astfel, Cicâldău a deschis scorul. Oltenii s-au retras, iar FCSB a egalat prin Iulian Cristea. În repriza a doua, Universitatea Craiova a mai primit o lovitură de pedeapsă, după ce Koljioc a fost lovit de portarul Vlad. Dan Nistor a executat, iar oltenii au intrat din nou în avantaj. Craiova – FCSB s-a terminat 2-1, iar echipa lui Bergodi mai face un pas important spre titlu pe care nu l-a mai câștigat de 29 de ani.

“Am avut ocazii, dar nu reușim să marcăm”

Bogdan Vintilă acuză arbitrajul după meciul din Bănie.

“Am pierdut un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Am făcut greșeli simple. Când primești două goluri din penalty și ție ți se refuză este greu. Sunt foarte supărat pentru că am avut ocazii și nu am reușit să marcăm”, a declarat antrenorul Bogdan Vintilă.

“Știam că va fi un meci greu. Nu vreau să comentez arbitrajul. Niciodată nu o fac. Deocamdată nu vreau să vorbesc despre titlu. Mai avem meciuri grele”, a spus Cristiano Bergodi, care are 5 victorii din 5 meciuri pe banca oltenilor.

Cine e arbitrul care i-a dat penalty Craiovei

Asistentul Ciprian Danșa a fost exclus din arbitraj în 2009. Atunci nu i-a dat lui Dinamo două lovituri de pedeapsă într-un meci la Bistrița. În anul 2010, Ciprian Danșa a fost iertat. A fost delegat din nou la meciuri, dar doar ca asistent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: