Redactia.ro
Home » Sport » Craiova vrea ca FCSB să intre în carantină! „Să respecte legea”

Craiova vrea ca FCSB să intre în carantină! „Să respecte legea”

fcsb, Universitatea Craiova, Liga I, cantonament

FCSB este singura echipă din Liga I, care a decis să plece în cantonament într-o altă țară. De câteva zile este un adevărat scandal. Potrivit legii, FCSB ar trebui să stea în carantină 14 zile, la întoarcerea din Turcia.

Mai multe echipe din Liga I, printre care Astra și Universitatea Craiova cer ca FCSB să intre în carantină la întoarcerea în țară.

”Sunt multe contestații îndreptățițe. Și noi am avut intenția să plecăm la terenuri bune și vremuri bune de antrenament. Sunt niște reguli, legi care s-au încălcat. Cei care sunt puși acolo trebuia să ia măsuri. Trebuie să fie pentru toată lumea la fel. Totul depinde de DSP, așa am înțeles, nu vreau să intru în amănunte cu această situație. Dar, știu ce se întâmplă cu cei care vin din astfel de zone, din Turcia, galbene. Trebuie să intre în carantină, dacă există echitabilitate, indiferent că ești din pătura de jos, pătură mijlocie sau pătură înaltă”, a declarat Sorin Cârțu, președintele oltenilor.

Becali nu vrea să audă de carantină

FCSB trebuie să revină din Turcia cu o zi înaintea meciului cu Astra. Gigi Becali a dclarat că echipa sa nu are de ce să stea în carantină, iar dacă este nevoie va merge chiar și în instanță.

”Noi avem acum o hârtie de la guvernul turc, cum că această zonă este izolată. Noi am stat în hotel singuri, n-a existat nicio altă persoană care să stea cu noi, avem dovadă că am purtat măști. Avem că am plecat cu charter, avem și o hârtie, și dovada că am jucat o competiție internațională.
Legea trebuie respectată în literă și în spirit. Ce înseamnă spiritul? Ea este făcută ca să aibă un scop. Țelul acestei legi este însănătoșirea și neîmbolnăvirea oamenilor. Noi ne-am dus, ne-am carantinat în Turcia, ne-am izolat, ca să nu ne îmbolnăvim. Au fost echipe care au jucat la Mogoșoaia, unde era zonă galbenă. Au jucat și fotbal și au și plecat cu vreo doi jucători pozitivi”, a spus Becali.

DSP va decide dacă echipa va sta sau nu în carantină la întoarcerea în țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: