Redactia.ro
Home » Stil de viață » Crema cu SPF – cel mai important aliat împotriva îmbătrânirii

Crema cu SPF – cel mai important aliat împotriva îmbătrânirii

spf

Cu toții ne dorim o piele măslinie vară, dar cu ce compromis? Soarele este nociv pentru piele pe tot parcursul anului, nu doar vara când temperaturile cresc. Pentru a preveni ridurile, petele pigmentare, chiar și boli ale pielii este estențial folosirea unei creme cu factor de protecție (SPF) cât mai mare.

 

Cele mai importante motive pentru care să folosești SPF 50

Natura îți dă fața pe care o ai la 20 de ani. Depinde numai de tine, fața pe care o ai la 50 de ani. –  spunea Coco Chanel.

Pentru a ne păstra tenul tânăr SPF – ul trebuie să fie nelipsit, iată câteva motive:

  1. Stratul de ozon din atmosfera pământului este din ce în ce mai subţiat, iar corpul tău are nevoie de un scut pentru a-l proteja de razele dăunătoare ale soarelui.
  2. Statisticile arată cifre în continuă creştere în ceea ce priveşte cancerul de piele, iar în timp s-a dovedit că loţiunile şi cremele cu SPF scad dezvoltarea cancerului de piele.
  3. Ajută la prevenirea apariţiei petelor maronii faciale şi la prevenirea decolorării pielii.
  4. Cremă cu SPF 50 te ajută să reduci aspectul vinişoarelor roşii de pe faţă şi petele neplăcute.
  5. Încetineşte dezvoltarea pielii îmbătrânite prematur, care este mai predispusă la apariţia ridurilor şi liniilor pronunţate.

 

Odată cu trecerea timpului piele îmbătrânește și ține doar de noi cum o îngrijim. Bronzul pe care toate îl dorim nu este altceva decât reacția de apărare a pielii la expunerea ultravioletelor. Epiderma reacționează la acest tip de agresiune prin deshidratare și prin producerea de melanină, substanța care determină pigmentarea pielii. Nu există bronz sănătos.

 

Cum se aplică SPF – ul

În fiecare zi.

Cu cel putin 30 de minute înainte de expunere.

În strat gros.

La fiecare două ore sau după fiecare intrare în apă.

 

Pe piață există o gamă largă de produse, de la clasicele creme până la spray – uri care se pot aplica peste machiaj fără a lasă o peliculă albă. Prețurile variază de la o gamă la altă, în funcție de gradul de protecție, cantitate, firmă. Aici găsiți creme între 30 și 100 de lei, în funcție de preferințele fiecăruia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: