Redactia.ro
Home » Știri » Crima de la Onești. Primele imagini din apartamentul în care cei doi muncitori au fost uciși

Crima de la Onești. Primele imagini din apartamentul în care cei doi muncitori au fost uciși

GALERIE FOTO (3) Crima de la Onești. Primele imagini din apartamentul în care cei doi muncitori au fost uciși

Crima de la Onești. Primele imagini din apartamentul în care cei doi muncitori au fost uciși. La două zile de la crima de la Onești, au apărut primele imagini din apartamentul în care cei doi electricieni au fost uciși cu sânge rece de Gheorghe Moroșan. Totodată, agresorul și-ar fi lăsat victimele să ia legătura cu familia, pentru a-și lua adio.

Crima de la Onești. Primele imagini din apartamentul în care cei doi muncitori au fost uciși

Crima de la Onești. Au apărut primele imagini din apartamentul în care cei doi muncitori din Onești au fost uciși. De asemenea, apar noi informații despre acest caz. Potrivit România Tv, agresorul în vârstă de 68 de ani i-a lăsat pe muncitori să-și ia adio de la familiile lor. În imagini se poate observa că apartamentul se afla în renovare, acela fiind și motivul care l-a înfuriat pe agresor.

Imagini din apartamenul în care au fost ucisi cei doi muncitori
Imagini socante de la locul crimei

Autoritățile au declarat că Gheorghe Moroșan a sunat de trei ori la 112 precizând că are doi ostatici, după care mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului. Bărbatul le-a spus polițiștilor că vrea să negocieze, spunând că își dorește restituirea apartamentului sau suma de 300.000 euro. Ulterior, polițiștii au chemat un negociator din Bacău, care a ajuns la fața locului după 2 ore jumate.

Echipa a fost formată din 17 polițiști, un negociator și o echipă de intervenție de la SAS Bacău. De asemenea, a fost informat și un procuror de la Parchetul Judecătoriei Onești. Directorul adjunct al Direcției Investigații Criminale din Poliția Română, comisarul șef Gheorghe Cristian a declarat că adjunctul Poliției Onești îl cunoștea pe bărbat și a încercat să discute cu el. „Vă pot transmite faptul că negociatorul a fost chemat de urgenţă la serviciu, acesta fiind liber, celălalt negociator fiind concediu medical. La nivelul structurii din Bacău sunt doi negociatori”, a declarat comisarul şef Gheorghe Cristian.

Agresorul le-a spus polițiștilor că dacă va aude zgomot pe scări, îi va ucide pe cei doi muncitori. Ulterior, oficialii Poliției au declarat că autoritățile au sunat-o pe soția agresorului, care le-a spus că „îşi susţine soţul în toate demersurile sale”. După câteva minute, agresorul a sunat din nou la 112 pentru a i se face legătura cu o persoană mai importantă, iar în tot acest timp, operatorul a încercat să-l calmeze pe bărbat. După mai bine de patru ore în care i-a ținut ostatici pe cei doi muncitori, agresorul a clacat și i-a înjunghiat pe cei doi. Din păcate, ambele victime au murit. Polițiștii l-au împușcat de nouă ori pe agresor, acesta fiind transportat la spital.

Agresorul de la Onești ar putea fi audiat joi

Potriviti managerului spitalului unde este internt agresorul, a declarat că starea de sănătate a acestuia este bună și că ar putea fi audiat joi. În urmă cu puțin timp, agresorul a fost detubat, fiind păzit de patru polițiști. În momentul în care a ajuns la spital, Gheorghe Moroșan era conștient și coopera cu medicii. Acesta avea nouă plăgi împușcate, dintre care doar două cu gloanțe uzuale, restul fiind provocate de gloanțe de cauciuc. După ce a fost operat de urgență, bărbatul a fost intubat conform procedurii-chirurgicale. Soția agresorului a fost reținută marti, pentru 31 de zile, aceasta fiind acuzată de complicitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: