Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul din Caracal, violat și mutilat în închisoare. Soția sa a fost chemată de urgență la penitenciar!

Criminalul din Caracal, violat și mutilat în închisoare. Soția sa a fost chemată de urgență la penitenciar!

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor produse la Caracal, a fost mutilat și chiar violat de către ceilalți condamnați din închisoare. Potrivit unei surse media, inculpatul ar fi primit acest tratament din partea deținuților drept pedeapsă pentru crimele sale monstruase, aplicându-i-se același tratament la care le-a supus pe victimele sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșeanu.

Gardienii știau la ce tratamente era supus Dincă dar au preferat să tacă

Dincă a fost desfigurat și lăsat inconștient, drept pentru care soția sa a fost chemată de urgență la procuratură. Deși gardienii știau la ce chinuri este supus criminalul, aceștia au preferat să nu vadă cele întâmplate.

Gheorghe Dincă este în prezent judecat pentru un dosar ce cuprinde opt infracțiuni, fiind acuzat de trafic de persoane, viol, omor calificat și profanare de cadavre sau morminte. Ancheta din 2019 a scos la iveală faptul că acesta le-a răpit, violat și le-a ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, principalele victime ale criminalului.

În 2019, anchetatorii au găsit fragmente osoase în curtea criminalului

Procurorii au declarat, la aceea vreme, că: “Inculpatul Gheorghe Dincă a pierdut orice respect pentru femei ca individ, acestea devenind, în mentalul său, un simplu obiect de satisfacere a plăcerilor sexuale. În momentele de relaxare bahică cu prietenii, discuțiile inițiate de inculpat se refereau preponderant la sexul opus, povestirile cu tentă erotico-pornografică consolidând geneza planului final al inculpatului de satisfacere sexuală conform propriului scenariu, în condițiile și termenii doriți, în care femeia să fie incapabilă să îl refuze ori să se opună”.

La locuința acestuia au fost găsite fragmente osoase și numeroase alte dovezi importante ce i-au făcut pe oamenii legii să decidă arestul preventiv, începând cu data de 25 iulie 2019, iar măsura a fost ulterior prelungită.

De asemenea, și vecinul lui Dincă, Ștefan Risipițeanu, este judecat pentru viol, victima fiind chiar tânăra Luiza. În prezent, cei doi inculpați sunt deținuți la Penitenciarul Craiova și așteaptă o sentință oficială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: