Redactia.ro
Home » Știri » Cristi Borcea a ajuns de urgență la spital

Cristi Borcea a ajuns de urgență la spital

Cristi Borcea a ajuns de urgență la spital

Cristi Borcea a ajuns ieri, 1 aprilie, de urgență la spitalul Floreasca din capitală. Omului de afaceri i s-a facut rău și a cerut imediat să fie dus la spital. Borcea a fost imediat internat pe secţia de chirurgie cardiovasculară. Cristi Borcea a mai avut și în trecut probleme cu inima. În 2012 el a fost operat pe cord deschis și i-a fost montat un aparat bypass.

Cristi Borcea suferă de mai multe afecțiuni, printre care, cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicație cu metale grele, insomnie, dislipidemie.

Medicii i-au făcut lui Borcea mai multe investigații. Acesta și-ar dori să stea cât mai mult timp în spital pentru a nu se întoarce în închisore. Fostul acționar este îngrijorat de faptul că din cauza condițiilor neprielnice de trai din închisoare, starea lui de sănătate s-ar putea agrava.

Autoritățile împreună cu medicii vor decide cât timp va rămâne Borcea internat.

Cererea lui de transfer nu putea fi respinsă, pentru că trebuia să se stabilească dacă bolile de care suferă necesită menținerea lui în spital pe durata detenției sau poate să stea în celulă.

Omul de afaceri a fost încarcerat din nou în data de 8 februarie pentru a-și continua pedeapsa primită anterior. Fostul șef de la Dinamo are de executat o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare, după ce au fost contopite pedepsele primite în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi dosarul transferurilor din fotbal.

Din această pedeapsă se vor scădea cei 4 ani şi 4 luni, pe care Borcea i-a executat deja în închisoare în dosarul transferurilor din fotbal.

Decizia pentru această condamnare nu este însă definitivă.

Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la șapte ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.

Cristi Borcea, este un om de afaceri român, fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București. Borcea și-a făcut averea în afacerile cu gaz lichefiat. A fost căsătorit cu Mihaela Borcea, împreună cu care are trei copii, doi baieți Patrick și Mihai Angelo și o fată, Antonia Melissa. Cristi Borcea s-a căsătorit apoi cu Alina, femeia care i-a fost acestuia amantă timp de zece ani. Împreună cu ea Borcea mai are trei copii.

Pe data de 1 martie a acestui an, Cristi Borcea a devenit tătic pentru a noua oară. Valentina Pelinel, cea cu care este în prezent căsătorit, le-a adus pe lume pe gemenele Indira și Rania. Borcea mai are împreună cu Valentina Pelinel un băiat.

Citește și: Prima reacţie a lui Cristi Borcea după ce s-a întors în închisoare: „Staţi liniştiţi că…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: