Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea, gest romantic pentru Valentina Pelinel de Ziua Îndrăgostiților. Cum și-a surprins soția fostul acționar

Cristi Borcea, gest romantic pentru Valentina Pelinel de Ziua Îndrăgostiților. Cum și-a surprins soția fostul acționar

Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Cristi Borcea este un un soț extrem de romantic. Cel puțin, asta a demonstrat cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Fostul acționar de la Dinamo i-a îndeplinit Valentinei Pelinel un vis dorit de ani buni. Blondina a fost foarte mulțumită și a ținut să împărtășească momentul pe rețelele de socializare.

Cristi Borcea, gest romantic pentru Valentina Pelinel de Ziua Îndrăgostiților. Cum și-a surprins soția fostul acționar

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au avut parte de un Valentine’s Day memorabil. Fostul acționar de la Dinamo i-a îndeplinit blondinei o dorință la care ea a visat de mult timp. Valentina Pelinel a fost foarte încântată și a ținut să împărtășească momentul pe rețelele de socializare, informează wowbiz.ro.

Mai exact, Cristi Borcea a dus-o Valentina Pelinel într-o locație unde i-a putut asculta live pe cei de la Gipsy King. Ambii soți au dansat îmbrățișați, iar Valentina a atras toate privirile cu o rochie neagră, care îi scotea în evidență formele de invidiat.

”De ziua mea, surpriza lui (surpriza făcută de Cristi Borcea, n. red.) a fost un vis devenit realitate pentru mine: trupa mea favorită, Gipsy Kings, live. Despre asta este dragostea! Un Valentine`s Day fericit”, a notat Valentina Pelinel pe conturile ei de socializare, postând și o imagine  care spune tot despre pasiunea pe care o împărtășește cu soțul ei, Cristi Borcea.

Image result for cristi borcea cadou pentru valentina pelinel de ziua indragostitilor

Valetina Pelinel este a treia soție a fostului acționar de la Dinamo, iar ea a trebuit să-l aștepte pe acesta să iasă din închisoare, atunci era arestat.

”Pe noi distanța ne-a unit.Când iubești, ai putere. Și da, în cazul nostru, am trecut amândoi printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că va fi un război greu de dus. Mi-a zis că o să încerce să fie lângă mine, dar că voi fi mai mult singură. Și așa am ales, să fiu lângă el pentru că am știut că el este bărbatul cu care vreau să trăiesc, să fac copii și am ales să fiu lângă el, iar acum suntem împreună”, a spus, sinceră, Valentina Pelinel, într-un interviu.

Image result for cristi borcea si valentina pelinel

Cristi Borcea a avut momente în penitenciar când i-a spus acesteia să renunțe la a-l mai aștepta, însă, Valentina a refuzat și i-a promis că va avea răbdare.

”Am avut piedici, dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama (că o iubește pe Valentina Pelinel, n. red.). S-a întâmplat când s-a anunțat sentința și trebuia să merg unde trebuia să merg, la penitenciar. I-am spus: Ești frumoasă, ește deșteaptă, ești singură, ai casă la New York, te rog înțelege că nu ai cum… Sunt șase ani și patru luni. Iar ea mi-a spus că nu o interesează nimic și că vrea să fie cu mine, indiferent de situație, de greutăți… I-am spus că va fi război, vor fi bombe, va fi afectată pentru că ea este o fire foarte caldă, foarte sensibilă… Am avut certitudinea, atunci, că ea mă va aștepta…”, a spus și Cristi Borcea într-un alt interviu.

Cristi Borcea și Valetina Pelinel au trei copii împreună: gemenele Rania şi Indira și Milan, băiatul lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: