Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri Biancăi Drăgușanu. Declarațiile șocante făcute de fosta asistentă tv

Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri Biancăi Drăgușanu. Declarațiile șocante făcute de fosta asistentă tv

Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri Biancăi Drăgușanu

Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri Biancăi Drăgușanu. Fosta soție a lui Alex Bodi a făcut dezvăluiri incendiare. Blondina a spus că fostul patron de la Dinamo, Cristi Borcea, i-ar fi făcut avansuri. Care a fost, de fapt, relatia dintre cei doi?

Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri Biancăi Drăgușanu. Declarațiile șocante făcute de fosta asistentă tv

Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri Biancăi Drăgușanu. Este una dintre cele mai controversate apariții feminine din showbiz-ul românesc, iar de-a lungul timpului a avut relații cu mulți bărbați cunoscuți din țară. Bianca Drăgușanu a fost invitată la Teo Show, unde a răspuns la câteva întrebări picante. Aceasta a fost întrebată ce bărbat celebru i-a făcut avansuri, dar nu a avut o relație cu el. Se știe deja că Bianca este o persoană sinceră și asumată, iar fără să stea pe gânduri, vedeta a spus că au existat mulți bărbați celebri care i-au făcut curte, iar printre aceștia se numără și Cristi Borcea. „E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Ciudat este faptul că, în perioada în care era împreună cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu declara că fostul patron de la Dinamo nu s-a dat la ea. „Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”, spunea la acel moment Bianca Drăgușanu.

Ce spune Bianca despre foștii ei iubiți

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu mărturisea care au fost relațiile pe care le-a regretat cel mai mult. Fără să aibă vreo reținere, blondina a spus că în fruntea listei se află Alex Bodi, cel cu care a fost și căsătorită. Chiar dacă nu i-a rostit numele, aceasta a spus ”cu unul m-am căsătorit. „Ar fi doi, cu unul m-am casatorit, atât de proastă am fost, încât m-am și măritat cu el, dar nu cu Victor Slav. Am și uitat cum îl cheamă, am probleme cu memoria. Cu al doilea am avut o scurtă relație, nu a fost ce trebuie, Tristan. Cea mai neplăcută experiență și situație a fost a doua căsătorie. Despre care nu vreau să vorbesc că s-a vorbit prea mult. Dar cred că este cel mai neplăcut lucru pe care o să-l regret toată viața. A fost ceva foarte rău pentru mine și familia mea. În această relație am stat aproximativ 3 ani, dar căsătorită am fost câteva luni, 6-7 luni.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

De asemenea, fosta asistentă tv a vorbit și despre relația cu Adrian Cristea. Vedeta susține că a realizat că și-a pierdut timpul fiind împreună cu el. „Fostul meu iubit, de acum 10 ani, Adrian Cristea, m-am mutat la Cluj și mi-am pierdut câțiva ani din viață lângă un bărbat care nu a meritat. M-a și cerut la acel moment,. Eram dispusă să renunț la tot ce aveam, m-am și urcat în avion, m-am dus după el, dar nu a meritat”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: