Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea, muză pentru un pictor român! Pictura în ulei este scoasă la vânzare la un preț exorbitant

Cristi Borcea, muză pentru un pictor român! Pictura în ulei este scoasă la vânzare la un preț exorbitant

GALERIE FOTO (2) Cristi Borcea, muză pentru un pictor român

Cristi Borcea este cunoscut pentru controversele create cu viața lui amoroasă. Fostul conducător dinamovist a devenit acum muză pentru un pictor român. Cu cât se vinde taloul. 

Cristi Borcea, muză pentru un pictor român

Cristi Borcea a fost foarte apreciat în lumea sportului-rege. El a fost în conducerea lui Dinamo din 1998 și până în 2012, iar în prezent a devenit sursă de inspirație pentru pictori. De ce spunem asta? Pentru că recent, a apărut un anunț pe OLX.ro în care apare un tabloul cu portretul lui Cristi Borcea.

Pictura în ulei este realizată de Ștefan Dobre, care a mai încercat să-și vândă creația, însă nu a avut noroc. Acum și-a schimbat mesajul de abordare, dar chiar și așa, prețul se pare că este cel care îi sperie pe doritori.

Tabloul îl reprezintă pe fostul patron al echipei Dinamo, Cristi Borcea, având un rol de nobil. În pictură se poate vedea cum la picioarele sale are un ciobănesc german, semnă care vrea să sugereze legătura cu echipa câinilor roșii. Pe fundal se vede un castel. Potrivit fanatik.ro, prețul tabloului este de 8.000 de euro.

Cristi Borcea, muză pentru un pictor român

”Tablou Portret CRISTI BORCEA Pictura 80 x 120 cm. Portret Cristi Borcea, realizat în ulei pe carton pânzat şi aşezat pe sasiu lemn, dimensiuni 80 x 120 cm, înrămat cu ramă lemn masiv de 12 cm lăţime (preţul ramei aprox. 2.500 lei/490 €). Lucrarea este semnată: Ştefan Dobre, 2008.

Tabloul este de vânzare, preţul este negociabil şi putem avea o discuţie cu seriozitate, cu cel ce este hotărât să cumpere lucrarea. Nota: Nu asigur transportul! Ridicarea se va face personal de la o anumită adresă. Mulțumesc pentru vizionare”, e anunțul proprietarului.

Ștefan Dobre i-a imortalizat și pe Elena Udrea sau Ion Iliescu

Ștefan Dobre a mai realizat portrete și ale altor celebrități, precum Elena Udrea sau Ion Iliescu, dar niciunul nu se ridică la valoarea tabloului lui Cristi Borcea. Portretul Elenei Udrea a fost scos la vânzarea pentru suma modică de 900 de euro, în timp ce pasionații de artă care doresc să păstreze o amintire cu „nemuritorul” Ion Iliescu trebuie să plătească nu mai puțin de 2.500 de euro.

Pictorul ține extrem de mult la această lucrare, fiind una dintre cele mai scumpe picturi ale sale, și la figurat, dar și la propriu, dovadă că prețul a crescut de la 7.500 de euro la 8.150 de euro într-un an. Negociabil.

Cine își dorește să îl aibă pe Cristian Borcea pe peretele din sufragerie trebuie deci să bage adânc mâna în buzunar, mai ales că proprietarul tabloului nu s-a arătat foarte flexibil în negocieri, după ce ne-am arătat interesați să oferim „doar” 7.000 de euro. Astfel, iubitorii de artă contemporană sau fanii dinamoviști ar putea probabil intra în posesia lucrării pentru o sumă cuprinsă între 7.500 și 8.000 de euro, doar rama de lemn de 12 centimetri fiind evaluată la aproximativ 2.500 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: