Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea tată a zecea oară? Răspunsul fostului acționar de la Dinamo: ”Pe final de carieră…”

Cristi Borcea tată a zecea oară? Răspunsul fostului acționar de la Dinamo: ”Pe final de carieră…”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Cristi Borcea este, în prezent, tată a nouă copii din relații și căsnicii diferite. Fostul acționar de la Dinamo este, în momentul de față, căsătorit cu Valentina Pelinel, alături de care are trei copii. Cum nu este exclus ca familia să se mărească, mulți se întreabă dacă fostul acționar are de gând să devină tată și a zecea oară.

Cristi Borcea tată a zecea oară? Răspunsul fostului acționar de la Dinamo: ”Pe final de carieră…”

Cristi Borcea nu se dă în lături nici de la al 10-lea copil, potrivit spuselor sale. Mai ales că Valentina Pelinel, actuala lui soție, și-ar mai dori un al patrulea membru în familia lor. Chiar dacă are de gând să aibă zece copii, fostul patron al Dinamo vrea să se oprească la acest număr.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace ”, a declarat Cristi Borcea în urmă cu ceva timp.

Valentina Pelinel lasă, totodată, totul în voia sorții.  „Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ciao.ro

Cristi Borcea a fost căsătorit de trei orei. Prima oară cu Mihaela Borcea, căsnicie din care au rezultat:  Patrick 22 de ani, Melisa și Angelo, gemeni, 18 ani. A doua oară cu amanta lui, Alina Vidican, din care au rezultat: George și Gloria. Printre căsătorii s-a mai strescurat și o idilă cu avocata Simona Dana Voiculescu, în urma căreia a apărut pe lume Andreina Carolyn care are acum 12 ani, iar din relația cu fosta lui fină, Valentina Pelinel, are doi copii: un băiat și două gemene.

Ce spune Cristi Borcea despre femeile din viața lui

Cristi Borcea are grijă de copiii săi din relațiile anterioare, chiar dacă s-a despărțit de mamele lor. În cadrul unui interviu la Kanal D, Cristi Borcea spunea despre femeile cu care s-a căsătorit că ”pentru ele există Dumnezeu și eu”, dar și că le-ar da ”oxigenul”.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a spus Cristi Borcea la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: