Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea din nou tată? „Pe al 10-lea, și gata!”

Cristi Borcea din nou tată? „Pe al 10-lea, și gata!”

Cristi Borcea își dorește să fie tată pentru a 10-ea oară. Milionarul a făcut primele declarații despre planurile pe care le are alături de Valentina Pelinel.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, din nou părinți

Cristi Borcea a făcut recent declarații despre viața sa, căsnicia alături de Valentina Pelinel și despre viitorul lor copil. Milionarul a dezvăluit că atât el cât și actuala sa soție își mai doresc un copil. Cristi Borcea a evidențiat că îl va face pe al 10-lea și se va opri.

Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace.„, a declarat Cristi Borcea.

Nici Valentina Pelinel nu s-a dat la o parte de la declarații despre sarcină. Frumoasa blondină susține că al patrulea copil nu este planificat, dar dacă va fi să apară ei se vor bucura. Valentina a precizat că orice copil este o binecuvântare din partea Lui Dumnezeu.

Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.”, a precizat Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, tată de nouă copii

Cristii Borcea este campion în privința moștenitorilor. Acesta are nouă copii care îi poartă numele. Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea alături de care are trei copii, un băiat Patrick și gemenii Melissa și Angelo. Din căsnicia cu Alina Vidican, milionarul are alți doi copii, George Alexandru și Gloria. Cristi Borcea are și un copil din afara căsniciei, o fetiță Andreina, dintr-o aventură cu o avocată. Alături de Valentina Pelinel Cristi Borcea are trei copii. O pereche de gemeni și un băiețel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: