Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Brancu, dezvăluiri inedite despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce se va întâmpla cu copiii celor doi

Cristi Brancu, dezvăluiri inedite despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce se va întâmpla cu copiii celor doi

Cristi Brancu, dezvăluiri inedite despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Cristi Brancu, dezvăluiri inedite despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Prezentatoarul tv a vorbit despre divorțul dintre cei doi , scoțând la iveala amănunte legate de cele două fetițe ale Alinei Sorescu și Alex Ciucu. Ce se va întampla cu acestea?

Cristi Brancu, dezvăluiri inedite despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce se va întâmpla cu copiii celor doi

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de relație. Artista a recunoscut public că se desparte de tatăl fiicelor sale, mărturisind că va face tot posibilul să își protejeze cele două fetițe. Cristi Brancu a făcut dezvăluiri neașteptate despre divorțul dintre cântăreață și creatorul de modă. Prezentatoarul tv a declarat în emisiunea sa de la Prima Tv, că Alina Sorescu a depus actele de divorț la începutul anului acesta.

Brancu a menționat că artista și creatorul de modă nu mai locuiesc sub același acopersi de mult timp, iar copiii sunt aduși la scoala de tatal artistei sau chiar de Alina, cu mașina. Mai mult, acesta a subliniat că divorțul dintre Alina SOrescu și Alex Ciucu va fi unul complicat. „Dacă s-a ajuns la tribunal și la judecătorie este limpede că nu s-au înțeles la notar. Cumva drumurile familiei mele și ale familiei Ciucu-Sorescu s-au intersectat! Fetițele sunt la școală cu Tudor, băiețelul meu.

Deși școala e pe aceeași stradă cu locuința familiei Ciucu, copiii sunt aduși în fiecare zi la școală de tatăl Alinei sau de Alina Sorescu, cu mașina, dar dinspre oraș! Prin urmare, e limpede că Alina Sorescu s-a mutat de mai multă vreme din casa în care locuia cu Alexandru Ciucu! Vreau să mai precizez un lucru: azi a avut loc primul termen al ordonanței președințiale pentru stabilirea domiciliului copiilor.

Divorțul a fost demarat la începutul anului, dar nu există încă o înfățișare și procesul lor de divorț nu a început!O ordonanță președințială nu se poate pune decât dacă există un divorț, iar divorțul a fost intentat de Alina Sorescu”, a declarat prezentatorul în emisiunea Exclusiv VIP.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu luptă pentru custodia fetelor

Alina Sorescu a recunoscut public că divorțează de Alex Ciucu, după luni de zile în care se zvonea că relație lor a ajuns la final. Artista locuiește în prezent alături de cele două fetițe, Carolina și Raisa într-un apartament cu patru camere, în timp ce deisgnerul a rămas la vila din Pipera.În urmă cu câteva zile, vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care vorbeste despre divorțul de soțul său.

Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a scris Alina Sorescu in mesajul postat in mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: