Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fiicele să locuiască cu mama lor, Alina Sorescu

De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fiicele să locuiască cu mama lor, Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a luat decizia de a se lupta în instanță cu femeia care i-a cerut divorțul în urmă cu un an, pentru custodia fiicelor lor. Care sunt motivele pentru care acesta dorește să le ia pe fetițe de lângă mama lor și cum își propune să câștige acest proces.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după 12 ani de relație din care un deceniu de mariaj. Zvonurile că s-ar despărțirii au început apară în urmă cu câteva luni, însă, în tot acest timp ambii au negat că au probleme de cuplu.

În cele din urmă, totul a ieșit la iveală, după ce creatorul de modă a intentat o ordonanță presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor.Cei doi nu s-au înțeles asupra custodiei fetelor pe care le au împreună. 

De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fetele să locuiască cu  Alina Sorescu 

Deși au fost destul de discreți în ceea ce privește acest divorț, iată că acum, în tabloide se găsesc tot mai des subiecte despre acest eveniment din viața lor. Alexandru Ciucu a acționat-o pe Alina Sorescu în judecată, iar din primele informații se pare că cei doi nu s-ar fi înțeles în legătură cu custodia fetițelor.

Astfel că Alexandru Ciucu, cunoscut creator de modă dorește să le ia pe fete de la mama lor, Alina Sorescu ca să locuiască cu el. 

Argumentul pe care l-a adus în instanță este acela că spațiul în care locuiește Alina Sorescu cu fiicele lor este prea mic. Se pare că după separare, Alina Sorescu s-a mutat într-un apartament de patru camere din Capitală, în timp ce desigenrul locuiește în casa care le-a fost cămin pe toată perioada mariajului, un imobil grandios, cu o arhitectură aparte, care are circ 2.000 de metri pătrați, relatează „Click!”.

Alina Sorescu nu renunță la fiicele ei 

Odată ce a fost anunțată de intențiile pe care le are Alexandru Ciucu, bărbatul de care s-a despărțit dar cu care are două fetițe, Alina Sorescu susține că luptă pentru custodia fetelor și dorește să le protejeze și să le crească într-un mediu armonios:  

„La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului.

Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: