Redactia.ro
Home » Monden » Cristian Boureanu, primele declarații despre relația cu noua iubită: „Ne asumăm legătura pe care o avem”

Cristian Boureanu, primele declarații despre relația cu noua iubită: „Ne asumăm legătura pe care o avem”

GALERIE FOTO (6) Cristian Boureanu, primele declarații despre relația cu noua iubită

Cristian Boureanu, primele declarații despre relația cu noua iubită. La doar câteva luni de la despărțirea de Laura Dincă, Cristian Boureanu și-a găsit alinarea în brațele unei tinere superbe. Cristina Belciu, 24 de ani, este noua cucerire a fostului politician. Ce au declarat cei doi îndrăgostiți?

Cristian Boureanu, primele declarații despre relația cu noua iubită: „Ne asumăm legătura pe care o avem”

Cristian Boureanu și-a refăcut viața sentimentală. După despărțirea de Laura Dincă, fostul politician și-a găsit alinarea în brațele unei frumoase fotomodele. Cristina Belciu, 24 de ani, este o tânără absolut superbă, fiind cunoscută în lumea mondenă drept un influencer de succes. Cristina a apărut pe coperta unei reviste cunoscute din Italia, fiind considerată sosia actriței Monica Bellucci. Relația amoroasă dintre cei doi a fost o noutate pentru cei care se așteptau ca fostul politician să se împace cu Laura Dincă, tânăra cu care a avut o relație vreme de 6 ani.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu sunt împreună de 3 luni și este una extrem de închegată, după cum au declarat cei doi. Cei doi îndrăgostiți au vorbit pentru prima oară despre relația lor amoroasă. „Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, sa păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amandoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecați ce ar putea sa doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu și Cristian Boureanu, pentru VIVA!.

Monica Tatoiu, despre noua relație a lui Cristian Boureanu

Monica Tatoiu, 65 de ani, este prietenă bună cu fostul politician, Cristian Boureanu. Recent, afacerista a comentat relațiile sentimentale pe care acesta le-a avut. Monica Tatoiu consideră că Boureanu ar trebui să se căsătorească. ”Prin septembrie mi-a arătat niște poze și m-a întrebat ce părere am. Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva! Dar…mai copilărește! Nu are o relație stabilă! De asta sunt sigură!”, a declarat Monica Tatoiu pentru wowbiz.ro.

De asemenea, afacerista a vorbit și despre relația pe care Boureanu a avut-o cu Laura Dincă. Cei doi s-au cunoscut când aceasta avea 18 ani și au fost împreună șase ani. Deși apropiații așteptau ca Laura și Cristian să-și unească destinele, povestea lor de iubire s-a terminat în vara anului trecut. ”Fata aia era cu vreo 20 și ceva de ani mai mică. Cum poate să reziste o astfel de relație?! Erau două lumi diferite. (…) În momentul în care faci parte dintr-un anumit grup social și o aduci pe ”piți” pe post de animal de companie, la un moment dat mușcă proprietarul. Bărbații cred că, la o anumită vârstă, dacă își iau un animal de companie tânăr, își păstrează vârsta. Fals!”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: