Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Cioacă, soțul Elodiei, ar putea ieși mai devreme din închisoare. Decizia magistraților

Cristian Cioacă, soțul Elodiei, ar putea ieși mai devreme din închisoare. Decizia magistraților

Cristian Cioaca ar putea iesi mai devreme din inchisoare

Cristian Cioacă ar putea fi eliberat mai devreme decât era stabilit, din închisoare. Mai exact, soțul Elodiei ar putea ispăși o pedeapsă de 11 ani și 9 luni, în loc de 15 ani și 8 luni, așa cum a fost condamnat în 2014. Decizia magistraților vine ca urmare a faptului că fostul polițist a prestat muncă în cadrul penitenciarului și a participat la diferite activități, ceea ce i-ar reduce din perioada de după gratii.

Cristian Cioacă, soțul Elodiei, ar putea ieși mai devreme din închisoare. Decizia magistraților

Cristian Cioacă, soțul Elodiei (avocata dispărută fără urmă de 14 ani), ar putea ieși din închisoare mai devreme decât era stabilit inițial. Mai exact, pedeapsa i-ar putea fi redusă de la 15 ani și 8 luni, la 11 ani și 9 luni. Potrivit magistraților, fostul polițist a prestat ore multe de muncă în arest și a luat parte la diferite activități, ceea ce îi mai scade din perioada condamnării. Avocata familiei Elodiei nu este de acord cu această decizie.

Image result for cristian cioaca si elodia ghinescu

Avocata familiei Elodiei Ghinescu se opune magistraților

Avocata familiei Elodiei Ghinescu se opune eliberării mai devreme a lui Cristian Cioacă, din închisoare. Aceasta crede că decizia trebuie reanalizată, deoarece este vorba despre unul dintre cele mai importante cazuri de dispariție din țară, iar familia Elodiei ar fi foarte afectată.

„Instanţa din Piteşti ar trebui să aibă în vedere infracţiunile deosebit de grave pe care el le-a săvărşit. Persoana dumnealui, indiferent că în penitenciar are un comportament pe care dumnealui încearcă să fie cât mai conformist, de altfel unul normal, instanţa ar trebui să aibă în vedere celalalte aspecte”, a spus Crina Radu, avocatul familiei Elodiei Ghinescu, pentru Antena 3.

Fiul Elodiei, crescut de sora lui Cristian Cioacă

Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, și-a schimbat numele pentru a nu fi afectat de acest caz. Adolescentul are 17 ani acum, iar tutore îi este mătușa lui, sora lui Cristian Cioacă, care l-a crescut.

”Am sunat la Primăria Albota, unde copilul practic locuiește cu sora lui Cristian Cioacă și ni s-a confirmat faptul că a existat o cerere de schimbare a numelui formulată de către sora lui Cristian Cioacă. Dumneai este tuturorele copilului la acest moment. Ar fi formulat o astfel de cerere pentru ca micuțul să nu mai poarte numele de Cioacă și să poarte numele de Ene. Dar faptul că i-a schimbat numele, spun eu, că nu-l ajută pe copil.”, susține ea.

Image result for patrik fiul elodiei adolescent

Patrik este membru al Federației Române de Baschet, iar la școală este apreciat de profesori. Avea doar doi ani când mama lui a dispărut și este marcat profund de lipsa celei care i-a dat naștere.

Într-un interviu mai vechi, fratele Elodiei mărturisea că adolescentul este învățat de familia lui Cioacă să fie distanta cu familia mamei lui.

”Creşte în casa criminalului Cioacă. Îl învaţă numai tâmpenii şi să fie distant cu noi. Este crescut în spiritul lor, de oameni răi. Băiatul este traumatizat, de aceea am decis să aşteptăm să mai crească şi să afle adevărul despre mama lui şi despre tatăl criminal. Patrick spune că mama lui este în Cosmos. Aşa l-au învăţat”, a declarat trist Robert Ghinescu, fratele avocatei dispărute, profesor de Religie, pentru Click.

Image result for patrik fiul elodiei adolescent

Elodia Ghinescu a dispărut în anul 2007, pe data de 29 august. În anul 2014, soțul ei, fostul polițist Cristian Cioacă, a fost arestat la Penitenciarul Colibași fiind acuzat pentru uciderea avocatei și, totuși, probele din dosar nu atestă acest lucru, mai ales că arma și cadavrul lipsesc. Judecătoria Brașov a declarat-o, în 2009 de altfel, moartă pe Elodia Ghinescu.

Image result for patrik fiul elodiei adolescent

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: