Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran, în lacrimi la TV. Actrița și-a amintit momentele de groază prin care a trecut în perioada când Ema a stat în incubator

Cristina Cioran, în lacrimi la TV. Actrița și-a amintit momentele de groază prin care a trecut în perioada când Ema a stat în incubator

Cristina Cioran, în lacrimi la TV.

Cristina Cioran, în lacrimi la TV. Actrița a devenit mamă pentru prima oară la 44 de ani, dar fiica sa a fost nevoită să stea în incubator pentru că a fost născută prematur. Vedeta a vorbit la tv despre momentele în care a adus-o pe lume pe Ema. Cristina Cioran a izbucnit în lacrimi!

Cristina Cioran, în lacrimi la TV. Actrița și-a amintit momentele de groază prin care a trecut în perioada când Ema a stat în incubator

Cristina Cioran, în lacrimi la TV. Fiica actriței a fost externată din spital, iar acum vedeta se bucură din plin de momentele petrecută lângă Ema. După ce a născut, Cristina Cioran a fost externată, dar ficia sa a rămas intubată, sub supravegherea medicilor. Micuța a stat o lună și jumătate la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal, pentru că trebuia să mai în greutate ca să ajungă în sânul familiei sale. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Cristina Cioran a povestit despre momentele de cumpănă pe care le-a traversat.

Cu ochii în lacrimi, fosta prezentatoare tv și-a adus aminte cu durere de clipele în care a fost nevoită să-și lase fiica în spital. ”Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul în posesie. Era copilul meu, sufletul meu, într-un incubator. Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac. Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat. Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase.Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme. Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam ca într-un film”, a povestit Cristina Cioran în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Cristina Cioran, fericită alături de iubitul și fiica sa

În această periodă, Cristina a fost sprijinită de iubitul ei, Alexandru, dar și de mama sa. Vedeta a recunoscut că mămicile care se aflau în situația sa au ajutat-o să treacă mai usor peste asta.”Îmi place că e bebelușul cu mine, 6 săptămâni a fost departe. În timp ce mă ducea targa către sala de nașteri, cineva îmi lua test Covid. (…) Eram plină de sânge, într-un maieu, urlam și mă zbăteam pe tavă. A doua zi mi-a venit rezultatul testului și am putut să văd copilul care era în incubator.

După 3 zile, m-au eliberat, m-au trimis acasă. Nu au putut să mă țină în spital, e spital suport Covid. Am luat-o acasă și e bine, sănătoasă, frumoasă, veselă și perfectă. A fost o perioadă foarte grea, îi mulțumesc familiei că m-a susținut și iubitului că nu m-a lăsat în starea aia. M-au ajutat și mesajele mămicilor, am primit peste 2000 de mesaje, nu mi-a venit să cred”, a mai mărturisit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: