Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Herea va deveni mămică pentru prima oară. Prezentatoarea tv are o sarcină cu probleme

Cristina Herea va deveni mămică pentru prima oară. Prezentatoarea tv are o sarcină cu probleme

GALERIE FOTO (4) Cristina Herea va deveni mămică pentru prima oară.

Cristina Herea va deveni mămică pentru prima oară. Prezentatoarea tv și soțul ei, Mihai Benga vor deveni părinți. Cristina Herea este în culmea fericirii după ce a aflat că este însărcinată, aceasta fiind cea mai mare dorință a ei. Când va naște jurnalista?

Cristina Herea va deveni mămică pentru prima oară. Prezentatoarea tv are o sarcină cu probleme

Cristina Herea va deveni mămică pentru prima oară. Fericire mare în familia jurnalistei Cristina Herea. Prezentatoarea tv este însărcinată în 14 săptămâni, urmând să devină mamă pentru prima oară. În vârstă de 35 de ani, vedeta a declarat că la început a fost o sarcină cu probleme, pentru că primele trei luni au fost extrem de grele. Aceasta s-a simțit rău, fiind nevoită să meargă de mai multe ori la spital. Cristina este căsătorită cu Mihai Benga, amândoi așteptând cu nerăbdare momentul când își vor strânge copilul în brațe.

Dorința cea mai mare a celor doi soți s-a îndeplinit, iar acum, Cristina și Mihai trec prin cele mai frumoase momente din viața lor. Jurnalista a rămas însărcinată la aproape un an de la nuntă. Aceasta va deveni mamă în luna noiembrie, și atât ea, cât și Mihai așteaptă cu nerăbdare acel moment.„ Sunt în 14 săptămâni de sarcină. Nu pot spune că a fost uşoară toată această perioadă, de când am aflat că sunt gravidă. Am avut trei luni cu probleme, dar cu ajutorul lui Mihai, reuşesc să rămân optimistă că totul va decurge bine. Sunt foarte norocoasă că îl am alături şi mă sprijină necondiţionat”, a declarat, Cristina Herea.

Cristina Herea, despre prima întâlnire cu soțul ei

Cristina Herea și Mihai Bonga s-au cunoscut în urmă cu un an, s-au căsătorit imediat după perioda de izolare. Povestea lor de dragoste este desprinsă parcă dint filmele de dragoste. „Într-un interviu, jurnalista a spus că s-a cunoscut cu Mihai la un eveniment la Palatul Parlamentului. Ne-am cunoscut la un eveniment la Palatul Parlamentului, la care eu nu doream să particip, iar el uitase şi a venit un coleg să-l ia pe sus. Era o zi ploioasă şi-mi amintesc că dress code-ul era all black, iar eu eram o blondă îmbrăcată în verde, ca o varză în mulţime. Cred că aşa m-a şi remarcat”, a povestit Cristina.

Se pare că, din întâmplare, Mihai s-a pus lângă ea la eveniment, abordând-o cu o glumă. „Am schimbat numerele de telefon, a doua zi mi-a dat un mesaj legat strict de evenimentul din aprilie. Am început să lucrăm pe eveniment, iar de 1 martie mi-a trimis un buchet mare de lalele albe şi mi-a zis că oricum le trimite la toată lumea, că e un protocol al instituţiei, ca să nu mă simt eu privilegiată”, a mai spus jurnalista.

Următoarea întâlnire a avut loc la Mănăstirea Ghighiu, de lângă Ploiești, după care și-au dat întâlniri în supermarketuri, printre rafturi. „Luam coşul şi ne plimbam câte o oră cu el fără să cumpărăm nimic. Aşa am ţinut-o încă o lună, până de Paşte. De Paşte a venit prima dată la părinţii mei acasă, deşi nu era nimic între noi atunci”, a povestit amuzata Cristina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: